Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenboer voor de rechter gesleept

Klanten van 'Kitchens & More' in Heerhugowaard, waaronder Noemi Jones, klagen over vertraagde of niet-geleverde apparaten, verkeerde montage van keukenonderdelen en gebrekkige service. Het bedrijf reageert niet op e-mails en de showroom is gesloten. Klachten zijn onder meer uitstel van leveringen en gebreken aan geleverde producten.Tot nu toe hebben zestien andere gedupeerden zich met soortgelijke klachten bij haar gemeld. Leveranciers bevestigen betalingsachterstanden bij de eigenaar en vrezen voor een faillissement. Klanten, waaronder ouderen en zieken, voelen zich gedupeerd. Noemi is er klaar mee en daagt de eigenaar voor de rechter na herhaaldelijk falen om de problemen op te lossen. "Met smoes op smoes zijn we allemaal voor de gek gehouden", zegt Noemi Jones tegen NH Nieuws.

NH Nieuws heeft herhaaldelijk geprobeerd contact te krijgen met de eigenaar, maar hij is onbereikbaar. De zaak die Noemi tegen de keukenboer staat gepland op woensdag 8 mei in de Alkmaarse rechtbank.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: