Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raw Materials komt met lampen, wandplanken, keukendecoratie en meer...

Interieurmerk Raw Materials, dat de wereld rondreist voor hun eigen ontworpen collecties van meubels, lampen en accessoires, lanceert een aantal nieuwe lijnen. Naast nieuwe lampen zijn er ook wandplanken, keuken decoratie en opklapbare banken toegevoegd aan het assortiment.

Luna
Om te beginnen heeft het Amsterdamse merk een nieuwe collectie aan de rotan verlichting toegevoegd. "Als je fan bent van onze Maze-collectie, vind je misschien ook onze nieuwe Luna hang-, wand- en tafellampen leuk. De Luna-collectie is ontworpen met asymmetrische vormen, waardoor de lampen een zeer moderne en natuurlijke uitstraling hebben", aldus Sofie Langenberg, marketeer en websitemanager bij Raw Materials. De eerste week van december zijn de lampen op voorraad.



Wandplanken
Onze best verkochte Factory wandplanken zijn nu ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. "Op zoek naar kant-en-klare wandplanken? Wij presenteren onze kubus wandplanken. Ze zijn perfect om te mixen en matchen. Gebruik ze in de keuken, slaapkamer of je thuiskantoor voor het opbergen van je favoriete spullen."
De wandplanken zijn een originele manier om saaie muren weg te werken. Voeg een paar planten toe, fotolijsten voor decoratie op de wandplanken of gebruik de planken voor het opbergen van boeken.



Keukendecoratie
Het is bijna Kerstmis, dus tijd voor wat cadeau-inspiratie. De nieuwe keukendecoratiestukken van Raw Materials zijn net binnen: houten snijplanken en messenhouders. "De acaciahouten snijplanken zijn er in verschillende maten en vormen. Perfect voor het bereiden van kerstdiners of om wat snacks te serveren aan gasten." De messenhouders zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten: Farmwood, Factory wood en Acacia wood.



Opklapbare banken
"Onze al lang populaire Elements klaptafels worden nu aangeboden met bijpassende banken. Zoals de tafels van FSC-gecertificeerd gerecycled teakhout", vertelt Sofie. "Het prachtig geschuurde hout in combinatie met het zwarte ijzer is het perfecte recept voor een tijdloos meubelstuk. Een perfecte match voor elke eetkamer en restaurant.



Deze periode heeft Raw Materials een piek aan binnenkomende containers, met veel verschillende vintage items. Een deel van deze producten is al binnen en staat op de website. "De komende weken komen er nog vijf volle containers binnen met unieke kasten, tafels en decoratie artikelen."

Meer informatie:
Raw Materials Amsterdam
Casablancaweg 12
1047 HP Amsterdam
020 68 67 757
sales@rawmaterials.eu
www.rawmaterials.eu