Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Ethimo en designstudio

Nieuwe samenwerking tussen Ethimo en Studio Zanellato/Bortotto heeft geleid tot de creatie van Rotin,een loungecollectie waar vorm, kleur en substantie samenkomen om het verhaal te vertellen van een nieuwe manier van denken en vreugdevolle plekken om te ontspannen in gezelschap in de open lucht.

Bestaande uit een bank, loungefauteuil, salontafel en poef met structuur in ingelegd teakhout, is Rotin ge├»nspireerd op de Aziatische traditie, die bamboe ziet als het belangrijkste element voor buitenmeubilair, samen met technieken die normaal worden gebruikt bij de productie van rotan meubels.

Rotin drukt de onmiskenbare vrije geest van Ethimo uit in een voortdurend streven naar fascinerende nieuwe manieren om het hedendaagse buitenleven te interpreteren. Het is een collectie die verrast dankzij de ongewone combinaties en een subtiele elegantie die duidelijk zichtbaar is in aandacht voor details, verhoudingen en kleur.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com

Publicatiedatum: