Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Cees van Nispen, mede-eigenaar Chainable:

"Ruim 100 inschrijvingen, zes topfinalisten en een mooie tweede plaats"

Circulaire keukenproducent Chainable heeft de tweede plaats bereikt, tijdens de uitreikingen van de ASN Wereldprijs. Deze award is een uitdagende competitie voor startende duurzame ondernemers. Door deelname maken ondernemers kans op training, coaching, publiciteit én een geldbedrag. De Nederlandse bank organiseert de ASN Bank Wereldprijs al sinds 2008, voor talloze ondernemers is het traject een zeer succesvolle springplank geweest. 

Cees van Nispen, mede-eigenaar Chainable: "Wat een heerlijke avond in het voormalige Tropicana in Rotterdam. Ruim 100 inschrijvingen, 6 topfinalisten en een mooie 2e plaats voor Chainable. Bedankt aan iedereen die dit tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt."Wereldwijd dumpen we méér dan 2 miljard ton afval per jaar. Als oud-directeur van verschillende keukenzaken zag Cees hoe het óók in de keukensector standaard is om keukens na 15 jaar als afval af te danken. In de Nederlandse huursector alleen wordt er jaarlijks meer dan 40.000 ton aan keukenafval afgedankt.

Op het pad naar een circulaire keuken kwam hij Simon en Jordy tegen. Simon is specialist in de Circulaire Economie en Product-as-a-Service businessmodellen. Jordy is specialist in Industrial Ecology en Supply Chain Management. Samen vormen zij de schakels van Chainable.

Meer informatie:
Chainable
Hercules 4
5126 RK Gilze
+31 (0) 85 485 0909
hello@chainable.nl
www.chainable.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven