Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Cees van Nispen, mede-eigenaar Chainable:

"Ruim 100 inschrijvingen, zes topfinalisten en een mooie tweede plaats"

Circulaire keukenproducent Chainable heeft de tweede plaats bereikt, tijdens de uitreikingen van de ASN Wereldprijs. Deze award is een uitdagende competitie voor startende duurzame ondernemers. Door deelname maken ondernemers kans op training, coaching, publiciteit én een geldbedrag. De Nederlandse bank organiseert de ASN Bank Wereldprijs al sinds 2008, voor talloze ondernemers is het traject een zeer succesvolle springplank geweest. 

Cees van Nispen, mede-eigenaar Chainable: "Wat een heerlijke avond in het voormalige Tropicana in Rotterdam. Ruim 100 inschrijvingen, 6 topfinalisten en een mooie 2e plaats voor Chainable. Bedankt aan iedereen die dit tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt."



Wereldwijd dumpen we méér dan 2 miljard ton afval per jaar. Als oud-directeur van verschillende keukenzaken zag Cees hoe het óók in de keukensector standaard is om keukens na 15 jaar als afval af te danken. In de Nederlandse huursector alleen wordt er jaarlijks meer dan 40.000 ton aan keukenafval afgedankt.

Op het pad naar een circulaire keuken kwam hij Simon en Jordy tegen. Simon is specialist in de Circulaire Economie en Product-as-a-Service businessmodellen. Jordy is specialist in Industrial Ecology en Supply Chain Management. Samen vormen zij de schakels van Chainable.

Meer informatie:
Chainable
Hercules 4
5126 RK Gilze
+31 (0) 85 485 0909
hello@chainable.nl
www.chainable.nl