Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Led spot even klein als muntstuk van 2 euro'

Nieuw lichtobject van Brick in the Wall is kruising tussen 'uitmundende techniek en minimalistisch design'

Klein en krachtig? Het kan: het nieuwe verlichtingsmodel 200Cent van het Belgische bedrijf Brick in the Wall is een kruising van uitmuntende techniek en minimalistisch design. Met een diameter van 26mm is deze led spot even klein als een muntstuk van 2 euro. Vandaar de naam 200Cent. Het nieuwe ontwerp was vorige week te bewonderen tijdens het vakevent Design District.Met een lichtopbrengst van 250lm tot 1000lm is de 200Cent krachtiger dan een klassieke halogeenspot van 50W en 88% zuiniger. Inbouw, opbouw, trim, trimless, vast, richtbaar, track, pendel, tafel of vloerlamp? Genoeg keuze mogelijkheden. 

“De nieuwe 200Cent Circle is een uitbreiding op onze 200Cent collectie'', vertelt Sooi de Dejonghe. ''Deze ronde houten cirkel is verkrijgbaar in verschillende diameters; van 450 mm tot 1650 mm en is tevens verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, namelijk naturel, ebben, noten. Het unieke is dat er geen stroomdraad zichtbaar is, want deze is voorzien in de ophanging. Ook kan je kiezen voor de richtbare 200Cent swing alsook voor up light modules. Deze Circle kan je dus volledig zelf personaliseren tot uw eigen unieke lichtobject.”Meer informatie:
Brick in the Wall
[email protected] 
www.brickinthewall.eu