Slaapkamercollectie Ergo terug naar de basis om de toekomst te herdenken

De Ergo-collectie van Natuzzi Italia is diep verbonden met de ongerepte natuur in haar essentie en in haar verschijning, want elk item is gemaakt van verantwoord gewonnen, hernieuwbare en recycleerbare materialen.

Ergo, de slaapkamercollectie ontworpen door Ross Lovegrove, is een interpretatie van moderne technologie in organische vorm met gebruik van duurzame materialen. Vloeiende essentiële vormen geïnspireerd "door de aarde voor de aarde" om vol overgave het 60-jarig bestaan van het merk te vieren.

Materialen
Het gebruikte hout is afkomstig van FSC®-gecertificeerde plantages, die correct en verantwoord worden beheerd, op basis van strenge milieu-, sociale en economische normen. De onderdelen grijpen in elkaar, zodat elk stuk in elkaar kan worden gezet zonder gebruik te maken van metalen onderdelen. De gebruikte lijmen zijn allemaal formaldehydevrij en op waterbasis. Alle afwerkingen zijn van natuurlijke was. Het enige metaal dat wordt gebruikt is aluminium, een eindeloos recycleerbaar materiaal. De textielvezels die voor alle bekledingen worden gebruikt, zijn linnen, wol en katoen.

Versies
Het Ergo-systeem omvat het bed en de chaise longue met hun zachte, geruststellende contouren; de kroonluchter die erboven hangt, als een ontastbare wolk; de kapstok met zijn royale profiel; de grote ladekast en de staande lamp met aluminium stelen die aan dunne takken doen denken, het gecoördineerde tapijt en de spiegels die zonder loodverf zijn gemaakt.

Meer informatie:
Natuzzi S.p.A.
Partita IVA n. 03513760722
Via Iazzitiello, 47 - 70029
Santeramo in Colle, Bari
Italië


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven