Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Foscarini speelt in op kerstsfeer:

'Lamp Binic nu als speciale editie in rood'

Geïnspireerd op de kleine vuurtorens bij de kust van Bretagne, de Franse regio waar ontwerper Ionna Vautrin vandaan komt, verovert lamp Binic onmiddellijk je hart. Zijn speelse vorm, geringe formaat en de levendige kleuren waarin Binic verkrijgbaar is, maakt dat de lamp het perfecte cadeau is. Nu is er nog een nieuwe kleur toegevoegd aan de range van beschikbare kleuren.



Binic is vanaf nu te koop in een speciale rode editie, een zo kenmerkende kleur voor Foscarini. De lamp heeft een exclusieve, zeer verfijnde afwerking: een speciale matte lak die de zo kenmerkende ronde kop en de conische voet bedekt en de lamp een elegante en unieke uitstraling geeft. Gekleed in rood, klein, licht en klaar voor gebruik: lamp Binic is het ideale kerstcadeau. Hij wordt geleverd met cadeauverpakking. Het perfecte cadeau om direct onder de kerstboom te leggen.



Meer informatie:
Foscarini
www.foscarini.com

Publicatiedatum: