'Van Burgenland tot Berlijn'

Samenwerking next125 en Kitchen Stories

"Onze reis langs de meest bijzondere weekmarkten ter wereld gaat verder: deze keer neemt next125 u mee naar het prachtige Burgenland in Oostenrijk. In het inmiddels vierde deel van de serie To Market We Go is next125 met zijn Kitchen Stories op de 'Markt der Erde." Dat laat Schüller Möbelwerk KG weten in een persbericht.
In de keuken in Berlijn toveren ze de delicatessen, die ze daar hebben gevonden, vervolgens om tot een echte klassieker met een moderne twist.Het team wordt op hun tocht door de Oostenrijkse regio dichtbij de Hongaarse grens, die bekend staat om zijn wijn en andere delicatessen, vergezeld door blogger Melanie Zechmeister, ook wel 'Das Mundwerk' genoemd. Melanie komt zelf uit Burgenland en kent de regionale 'delicatessen' dus maar al te goed.
Tijdens een bezoek aan de 'Markt der Erde' - de eerste slow food-markt van Oostenrijk - belanden twee bijzondere schatten in haar boodschappenmandje: handgemaakte gerookte tofu en zogeheten 'zwarte noten', een zoetzure specialiteit op basis van ingemaakte walnoten. In de keuken van Kitchen Stories in Berlijn worden deze en vele andere ingrediënten gecombineerd tot een traditioneel gerecht met een ongewone twist: een koolstrudel met gerookte tofu en aardappelsaus.Traditioneel en exceptioneel, en dat geldt ook voor het ontwerp van de keuken die tijdens de bereiding van het gerecht wordt gebruikt: kristalwitte glasfronten met elegante handgrepen die weer corresponderen met houtaccenten. Vooral het regaal in het eetgedeelte zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer, en biedt ruimte aan decoratieve elementen, kookboeken en keukengerei. Dit is de perfecte plek om samen op zelfgemaakte koolstrudels te proosten en zo de dag af te sluiten.

Schüller Möbelwerk KG
Schüller Möbelwerk KG, met hoofdkantoor in het Duitse Herrieden, werd in 1966 opgericht en is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een specialist in maatkeukens 'Made in Germany'. In het jaar 2020 produceerden 2.016 medewerkers meer dan 150.000 keukens op deze site en die worden zowel in Duitsland alsook daarbuiten verkocht. Met een omzet van 600,8 miljoen euro over het jaar 2020 behoort Schüller tot de absolute top binnen de sector. Typische Schüller-kenmerken zijn een bijzonder geavanceerd productieproces, een intensieve samenwerking met diverse partners uit de handel en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sinds 2003 staat de tweede generatie aan het roer van dit familiebedrijf: Markus Schüller, Max Heller en Manfred Niederauer.

next125
next125 is het internationale premiummerk van Schüller. Wat de keukens van next125 typeert, is de liefde voor detail. Vertrekkend vanuit de waarden van de keukenfabrikant, verbindt next125 ambachtelijk werk, techniek, design en toparchitectuur met moderne industriële productieprocessen. Het resultaat? Elegante keukens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, voor klanten die kiezen voor topkwaliteit en topdesign binnen het medium- en topsegment van de markt. De producten van next125 hebben al meerdere designprijzen in de wacht gesleept, zoals de German Design Award, de Red Dot Award enz.

Meer informatie:
Schüller Möbelwerk KG
www.schueller.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven