Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intelligent Lighting Institute (ILI) organiseert ILIAD 2021

Het Intelligent Lighting Institute (ILI) organiseert het jaarlijkse publieksevenement ILIAD. Het event zal gehouden worden op 9 november 2021. Tijdens ILIAD geeft NSVV, het onafhankelijke kenniscentrum voor licht en verlichting, het publiek een beeld van de verschillende onderzoeks- & innovatieprogramma‚Äôs en -projecten op het gebied van componenten, systemen, en toepassingen & diensten voor intelligente mensgerichte verlichting voor diverse toepassingen, zoals gezondheid en welzijn.Tijdens de editie van dit jaar zijn er ook verschillende inspirerende gastsprekers uit de industrie en de academische wereld die hun ervaring zullen delen met betrekking tot R&D en (technologische) innovatie gericht op de effecten van licht en verlichting op mensen, planten (bv. tuinbouw) en dieren (bv. veeteelt).

De 2021-editie van ILIAD wordt gehouden op 9 november 2021 in het Auditorium van de TU/e. Gedetailleerde informatie over het voorlopige programma is tevinden op de deze site. Deelname is gratis, maar registratie is verplicht.

Bron: NSVV

Publicatiedatum: