Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eijffinger lanceert gelaagde Artifact collectie

Eijffinger, al 145 jaar behang- en stoffenleverancier, brengt de gelaagde Artifact collectie uit, met een rustiek randje, subtiel minimalistisch en tegelijkertijd eindeloos intrigerend. Met natuurlijke materialen als uitgangspunt, door mensenhanden bewerkt. Warme ondertonen van zuivere leem, krachtige klei en ruwe jute, schitterend gecombineerd met sculpturale vormen en fijne grafische lijnen.



"Waan je in een Japanse Zentuin, met geharkte grindpatronen van geperste stipjes in klei. Een groots robuust dessin, met een knipoog naar etnische motieven, is gedrukt met ruwe inkt op een textiel structuur. Ook zijn er abstracte driehoeken en een geometrisch dessin tegen een geraffineerde, glanzende achtergrond. Of kies voor zacht gestreepte golven vol diepte, met een licht kleurverloop. Een gelaagde uni met een grove tweed textiel look maakt de serie compleet." Dat laat Eijffinger in een persbericht weten. Het kleurenpalet is vol natuurlijke kleuren, van linnen, beige en camel tot sage, aards terra, taupe, kaki, indigo, bosgroen en nieuw zwart.



Meer informatie:
Eijffinger
Heliumstraat 100
2718 SL Zoetermeer
(079) 344 12 00
www.eijffinger.com

Publicatiedatum: