Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Proces van jaar levert nieuwe Gyrofocus op'

Wat nieuw is zal op het eerste gezicht niet waarneembaar zijn. Dankzij het gesloten ronde vensterglas kan de Gyrofocus nu eenvoudig in elk interieur worden geïntegreerd, zonder afbreuk te doen aan het design. De iconische houtgestookte haard blijft dichtbij de oorsprong. Focus tekent opnieuw voor een technologische prestatie. Normen veranderen, iconen zijn tijdloos.



Beleving vlammenspel
Alle voordelen van een echt vuur blijven behouden, zonder het risico van rondvliegende vonken dankzij de ingenieuze frameloze glazen
schuifruit die naadloos in de haard past. Dit zorgt voor een goed zicht op het houtvuur met zijn fonkelende vlammen en dat alles met
het extra voordeel van energie-efficiëntie.

Origineel design
Meer dan twaalf maanden van onderzoek en ontwikkeling, samen met uitgebreide tests waren nodig om de Gyrofocus Glas te ontwikkelen. Waarbij gezorgd werd dat het oorspronkelijke design intact bleef, inclusief de mogelijkheid om 360° te draaien. Focus blijft indruk maken met de technische bekwaamheid in het omzetten van designs naar de nieuwste en meest geavanceerde normen. Met respect voor de esthetiek van de modellen. De Gyrofocus is een prestigieus ontwerp uit 1968, dat is uitgegroeid tot een internationale design klassieker en het icoon van het merk.

Dit model wordt onderwezen in een school voor architectuur en werd door Italianen verkozen tot ‘La Cosa Più Bella Del Mondo’ (het mooiste ontwerp ter wereld). Het wordt tentoongesteld in het Guggenheim Museum in New York. De Gyrofocus Glas maakt nu de Gyrofocus collectie van hout-, gas- en buitenmodellen af.



Internationale normen

De nieuwe Gyrofocus Glas voldoet aan alle nieuwe wetgeving voor houtgestookte haarden die vanaf 2022 van kracht wordt. Focus verlegt echter al sinds 2015 grenzen en voldoet aan de strengste
regelgeving en hoogste milieunormen, waaronder een 4-sterrenclassificatie van ‘4 Stelle’ in de Italiaanse milieuregelgeving, een van de meest veeleisende ter wereld.

Energie-efficiëntie
De nieuwe Gyrofocus Glas blijft uiterst eenvoudig in het gebruik. Dankzij de regeling van de luchttoevoer onderaan de opening is het zeer eenvoudig om het vermogen van het vuur aan te passen en te kiezen voor een lage of hoge intensiteit. Een op het kanaal geplaatste
sleutel helpt bovendien om de warmteafgifte van de haard te sparen en deze in de kamer te behouden.

Focus
Al meer dan 50 jaar, is Focus wereldwijd actief. Het bedrijf was de eerste die de open haard van de muur naar het midden van de kamer wist te verplaatsen. De aandacht komt in het middelpunt van de ruimte. Meer dan haarden, creëert Focus verrassingen en beleving. De onderneming heeft een team van bijna 100 medewerkers, verspreid over twee locaties. Verankerd in de regio, tussen de Cevennen en de Provence, is Focus trots op het Made in France label. Vuur wordt gedigitaliseerd, gedematerialiseerd, verandert van betekenis en ontbrandt trends.


Meer informatie:
Focus
www.focus-fireplaces.com

Publicatiedatum: