Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vipp vult kleurgat tussen zwart-wit versies op

Vipp heeft haar 'meest populaire' lamp opgefrist met een warme grijze kleur, dat zachtheid en verfijning toevoegt aan het industriƫle gevoel van de Vipp Wall spot.
De wandspot is de kleinste en meest compacte van alle Vipp-lampen, maar bevat een scala aan verfijnde details, zoals de geperforeerde omni-light schaal en analoge details zoals de met rubber beklede schakelaar, vingerschroeven en verstelbare verbindingen.De wandspot is even veelzijdig als functioneel, waardoor hij geschikt is voor de slaapkamer, hal of badkamer, waar de draaibare kop de kamer zacht verlicht.
Met de nieuwe warm getinte grijze wandspot heeft Vipp het kleurgat tussen de bestaande zwart-wit versies opgevuld. Als een kleur die noch zwart noch wit is, is grijs misschien wel de meest populaire neutrale - en de meest veelzijdige.Ontworpen om lang mee te gaan
Sinds de eerste Vipp pedaalemmers, die meer dan 80 jaar geleden werd verkocht vanuit een werkplaats in de achtertuin, heeft Vipp zich toegelegd op het creƫren van tijdloos, duurzaam design.

De wandspot is voortgekomen uit deze filosofie en in het ontwerpproces heeft Vipp Chief Designer, Morten Bo Jensen, aandacht besteed aan de minimale ontwerpesthetiek en tegelijkertijd Vipp's expertise in metaalbewerking herhaald.Meer informatie:
Vipp
[email protected]
www.vipp.com

Publicatiedatum: