Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

fatboy geeft 'fikkie stoken' nieuwe betekenis

Samen om een vuurtje zitten, wie houdt er niet van? De nieuwe Flamtastique van fatboy is een abstracte versie van de ouderwetse olielamp, maar dan in reuzenformaat. Hij brandt op bio-ethanol, wat vriendelijk is voor het milieu. Naast lichtbron is het product een bron van warmte.



Flamtastique geeft 'fikkie stoken' een nieuwe betekenis, volgens fatboy. Vul de kom met bio-ethanol, steek de vlam aan met een lange lucifer of aansteker en de olielamp brandt de hele avond. Het sterke, hittebestendige glas houdt het vuur bij je weg, maar laat de warmte door. Tevens staat het artikel stevig op z’n voet van gerecycled plastic. Deze kan verzwaard worden met zand of water. Zo blijft de Flamtastique overeind in elke weersomstandigheid. Het middendeel is gemaakt van sterk metaal met roestbehandeling.



De buitenhaard wordt geleverd met een dekseltje dat precies op de glazen buis past. Hiermee doof je het vuur in één keer. De hoogte van de vlam kan gereguleerd worden door aan het grote oor te draaien.

Meer informatie:
Fatboy
www.fatboy.com

Publicatiedatum: