Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Apple Bee wint Design Excellence Award in de Verenigde Staten met Alfresco Home

Alfresco Home (USA), een van de dealers van het internationaal tuinmeubelmerk Apple Bee, heeft de 2021 Design Excellence Award ontvangen. De lichtgewicht concrete eettafel ‘Jasper’, van ontwerper Sako Wijma, heeft deze Amerikaanse award gewonnen binnen de categorie ‘Dining/Bar Table’.

Alfresco Home Presented with ICFA Design Xcellence Award by Chairman Harold Hudson w CEO Joseph Cilio.

Gesponsord door de International Casual Furnishings Association (ICFA), is deze prestigieuze jaarlijkse prijsuitreiking het enige erkenningsprogramma dat zich uitsluitend richt op producten voor casual meubilair buitenshuis. Een gerenommeerd panel van juryleden evalueerde alle inzendingen voor de categoriebeoordeling. De juryleden baseerden hun selecties op criteria zoals vindingrijk gebruik van materialen, productinnovatie, kleur, constructie, algemeen ontwerp en verkoopbaarheid. Een prestatie voor Apple Bee en Alfresco Home, die met de Jasper Dining Table, deze award hebben binnengesleept voor het design van deze eettafel.

Projecten op maat
De tuinmeubelen van Apple Bee worden over de hele wereld gerepresenteerd. Zo worden er voor verschillende klanten en markten, meubels op maat aangeboden en specifiek ontwikkeld voor de betreffende markt. De Jasper Dining table is zo’n op maat gemaakt meubel, speciaal ontwikkeld voor de Amerikaanse markt. Deze eettafel is namelijk wat lager dan de originele Milou Dining eettafel, waar de Jasper eettafel van afgeleid is. Apple Bee heeft daarom ook lagere stoelen ontworpen voor bij deze tafel. Om een helemaal naadloze aansluiting te bewerkstelligen op de eisen van deze speciale markt, zijn alle tafels uitgevoerd met parasolgat en tevens beschikbaar met een naturel teakhout tafelblad.

Het design van Apple Bee
De ontwerpen van Apple Bee staan in de traditie van Dutch Design waarin de sleutelwoorden minimalistisch, experimenteel, innovatief, onconventioneel en met gevoel voor humor duidelijk te herkennen zijn. Bovendien maakt ontwerper Sako Wijma gebruik van de juiste materialenmix, waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staat. Het ‘Light Weight Concrete’ waarvan het tafelblad van de Jasper Dining table is gemaakt, heeft meerdere voordelen. Door de verschillende materialen waaruit dit LWC tafelblad is vervaardigd, is het zoals de naam al verklapt: licht van gewicht maar nog steeds sterk. Daarnaast kan dit blad tegen allerlei weersomstandigheden en is waterafstotend. Hierdoor is het makkelijk in onderhoud.

Meer informatie:
Applebee
De Slof 18
5107 RJ Dongen 
Tel: +31 (0)76-572 8000
[email protected] 
www.applebee.nl 

Publicatiedatum: