Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VIP Agencies voegt nieuw merk toe aan portfolio

Stijn Ketelaar van VIP Agencies meldt dat hij agent is geworden van het in- en outdoormerk TRIMM Copenhagen. De collectie van dit label bestaat uit zitzakken, fauteuils, hangmatten, banken en accessoires.

De gehele outdoorcollectie wordt gestoffeerd met stof van Sunbrella, wat inhoud dat je gegarandeerd kwaliteit in huis hebt gehaald en wat eigenlijk altijd buiten kan blijven liggen. ''Wel zo handig in ons natte landje,'' vertelt Stijn. 

''Hoe ik op dit outdoormerk ben gekomen?'', herhaalt Stijn de hem gestelde vraag.'' Ik ben van oudsher hovenier, gespecialiseerd in grote stadsparken en particuliere stadstuinen. Toen was ik al in aanraking met outdoor meubilair en ben ik agent geweest voor het Italiaanse merk CORO Italia. Helaas is dit avontuur destijds gestopt.

''Het leuke van het merk TRIMM Copenhagen is dat het zowel bruikbaar is voor in- en outdoor. Hiermee koopt de winkelier een collectie in waarmee ze zowel de in- als outdoormarkt kunnen bedienen.'' De collectie is hufterproof en dus ook geschikt voor jongere gezinnen met kinderen. 

De huidige trend is dat indoor steeds meer naar outdoor wordt verschoven. ''Die twee worden steeds meer in elkaar verweven. Dat zie je ook terug in het meubilair. De outdoorstof die op de meubels zit, is van Sunbrella: helemaal waterdicht, waardoor de kussens vanbinnen niet nat worden.''

Deze zelfde meubelen kunnen ook worden uitgevoerd in diverse stoffen en leder zodat de collectie ook indoor gebruikt kan worden. 

Meer informatie:
VIP Agencies
Tel: +31 (0) 6 20 50 43 34 
[email protected] 
www.vipagencies.nl