Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Home Philosophies voegt Italiaans tuinmeubelmerk toe aan portefeuille

De agentuur Home Philosophies, die al bijna 20 jaar de collecties van Natuzzi in de Benelux vertegenwoordigt en drie jaar geleden het slaapcomfort van Vispring toevoegde, vertegenwoordigt sinds kort ook de Italiaanse tuinmeubelfabrikant Unopiù in België en Luxemburg.

De afgelopen maanden is de aandacht voor buitenleven enorm toegenomen. Hierdoor is de consument steeds meer geïnteresseerd in het inrichten van de tuin als volwaardige extra woonruimte.Als gevolg hiervan zijn steeds meer meubel- en designshowrooms extra aandacht gaan besteden aan dit zakelijke segment. Ook buitenmeubelen blijken vooral in de zomermaanden dé manier om de omzet te verhogen en de jaaromzet beter over het jaar te verdelen.

“We hebben voor Unopiù gekozen omdat het, net als de bedrijven Natuzzi en Vispring die we al vertegenwoordigen, een bedrijf is dat voldoet aan alle huidige criteria voor een informatieve website, een sterk en ethisch merk en met veel aandacht voor het milieu en duurzaamheid", zegt Jan Mentens. "Bovendien hebben de recente leveringsproblemen uit Azië, die naar verwachting nog geruime tijd zullen aanhouden, aangetoond dat productie in Europa voordelen heeft om vlottere leveringen te garanderen."

“Het is nu onze taak om onze jarenlange expertise op het gebied van onder meer distributie, marketing, analyse van resultaten en training van verkopers toe te passen op Unopiù. We kijken er dan ook erg naar uit om naast bestaande klanten van Natuzzi of Vispring ook nieuwe mensen uit de tuinmeubelbranche te ontmoeten. Want uiteindelijk blijft het mooiste van onze business het aangaan van nieuwe langdurige partnerships om samen meerwaarde te realiseren voor de dealers, de bedrijven die wij vertegenwoordigen en onszelf.”

“We zijn erg trots om Home Philosophies te verwelkomen als onze nieuwe exclusieve partner voor België en Luxemburg”, zegt Christian Rauch, CEO van Unopiù. “Unopiù is een van de meest ervaren en baanbrekende spelers in het outdoorsegment en we zijn blij een nieuwe partner te hebben gevonden die dezelfde geest deelt als het gaat om klantgerichtheid, kwaliteit en duurzaamheid. Onze missie is om de beste oplossingen en diensten van de Italiaanse levensstijl te bieden voor onze klanten. We kijken er allemaal naar uit om samen met Jan en zijn team een ​​nieuw hoofdstuk van gemeenschappelijk succes te schrijven.”

Unopiù
Met meer dan 40 jaar erfgoed is Unopiù een internationaal referentiepunt in de productie en distributie van designmeubelen en accessoires voor buiten. De missie van Unopiù is om het buitenleven in te richten met dezelfde passie en zorg die gewoonlijk aan het interieur wordt besteed, door complete collecties voor te stellen, zowel qua materialen als door het creëren van functies bij de producten, om zo vrolijke en ontspannende momenten aan te bieden in de buitenlucht.

Aan de basis van de merkontwikkeling lag het idee, eenvoudig en destijds baanbrekend, om het buitenleven te verbeteren, door het in te richten met hetzelfde belang dat tot dan toe uitsluitend aan het interieur was voorbehouden, door complete designmeubeloplossingen voor buiten aan te bieden : van meubilair tot structuren tot accessoires. Vandaag de dag wordt Unopiù geleid door een nieuw management dat zich richt op productinnovatie die als fundamenteel wordt beschouwd voor de toekomst van het bedrijf. Met 11 winkels in Italië, Frankrijk, Duitsland en Spanje, vele partners en een goede website in acht verschillende talen, kan Unopiù nu haar klanten over de hele wereld bereiken.

Meer informatie:
Home Philosophies 
0032 14 28 22 32 
[email protected] 

Publicatiedatum: