Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IKEA en Sonos presenteren nieuwe versie van tafellamp met wifi-speaker

IKEA en Sonos presenteren de nieuwe versie van de Symfonisk tafellamp met wifi-speaker. In 2019 brachten de twee bedrijven de eerste Symfonisk collectie op de markt, met onder andere een tafellamp-speaker. Bij het ontwerpen van de nieuwe versie hebben IKEA en Sonos gefocust op een nog betere licht- en geluidservaring. Ook het design heeft een make-over gekregen, je kan nu bijvoorbeeld kiezen voor een lampenkap van glas of textiel. De vernieuwde tafellamp-speaker is vanaf half november online en in alle IKEA winkels verkrijgbaar.Personaliseren
De nieuwe Symfonisk tafellamp met wifi-speaker biedt nog meer mogelijkheden om te personaliseren dan de eerste variant. Zo zijn de voet en de kap van de speaker nu los verkrijgbaar, waardoor je verschillende combinaties kan maken. De voet is beschikbaar in wit en zwart en de kap in textiel en glas - allebei ook in wit en zwart. De lampenkappen verspreiden warm en diffuus licht. De nieuwe tafellamp heeft een grote fitting (E27) zodat je nog meer kan variëren met de sterkte en de kleuren van het licht.

Licht en geluid
Verlichting en muziek zijn bepalende factoren voor de sfeer in huis. Door licht en geluid te integreren in één product, kan je ruimte besparen en de sfeer met één druk op de knop bepalen. De wifi-speaker geleidt geluidsgolven door de hele ruimte en zorgt voor een harmonieus geluid in huis. De speaker maakt verbinding via wifi en kan gebruikt worden als de enige geluidsbron in een kamer of kan verbonden worden met andere Sonos-producten - waaronder die uit het Symfonisk -assortiment.

Symfonisk
In 2019 sloegen IKEA en Sonos de handen ineen met de lancering van de Symfonisk collectie, die bestond uit een boekenplank-speaker en een tafellamp-speaker. In juni van dit jaar breidden de bedrijven de collectie uit met een schilderijlijst-speaker. Symfonisk combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving. Samen willen IKEA en Sonos een goede geluidservaring in huis beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen.

Meer informatie:
Ikea
www.ikea.com

Publicatiedatum: