Moooi lanceert twee nieuwe ontwerpen

Lifestylemerk Moooi lanceert vandaag niet één, maar twee nieuwe ontwerpen: de Plié Plissé Light, van de Duitse ontwerper Lukas Bazle en No Screw No Glue, van de Nederlandse ontwerper Joost van Bleiswijk. Beide ontwerpen zijn sinds gisteren 28 september beschikbaar.


Plié Plissé Light.

Flexibele verlichting
Plié Plissé heeft een verstelbare plissékap met een celstructuur, waarmee je de intensiteit en richting van het licht kunt kiezen. Uitgevouwen is het licht zacht en sfeervol. Geschikt voor (diner)feesten of het verlichten van de hele kamer. Klap de kap naar binnen en de lamp schijnt naar beneden en intenser, waardoor het makkelijker wordt om te werken of een boek te lezen.

Kinetisch ontwerp
De elegante stroom van de Plié Plissé Light van Lukas Bazle is geïnspireerd op de kinetische bewegingen in de natuur. De verstelbare kap is gemaakt van geplooide stof in een honingraatpatroon. De cellulaire plooien van de kap zijn geïnspireerd op honingraatgordijnen en stellen je in staat om de richting en helderheid van het licht te veranderen.


No Screw No Glue.

No Screw No Glue
Het model No Screw No Glue van Joost van Bleiswijk heeft een tijdloos design. "Het roept een duidelijke voldoening op als je iets met je eigen handen maakt. Zoals de naam al aangeeft, wordt No Screw No Glue in elkaar gezet zonder schroeven, lijm of gereedschap. Je schuift de elementen in elkaar om het stuk te bouwen en te maken. No Screw No Glue is verkrijgbaar als kast en buffet." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Milieubewust
No Screw No Glue is gemaakt van Richlite. Een duurzaam, veelzijdig en duurzaam materiaal gemaakt van gerecycled papier, verantwoord geoogste bomen en EcoBind-hars. Het is dicht en duurzaam, een lust voor het oog en voelt aan met een natuurlijke esthetiek. Richlite is drie keer sterker dan multiplex en is vergelijkbaar met dicht hardhout. Hoge slagvastheid en buigsterkte maken Richlite tot een duurzaam materiaal.

Meer informatie:
Moooi
+31 (0)76 206 07 00
info@moooi.com
www.moooi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven