Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 58-jarige leeftijd van Italiaanse maatpakken naar werkplunje

Hans Goossens, oprichter OFYR: "Ik wil écht vuur, de warmte voelen en de vlammen zien"

Om de spelregels te veranderen in een traditionele markt, heb je ietwat speciale mensen nodig. Stel je een persoon voor die meer dan 30 jaar in de bancaire en asset-management heeft gewerkt en zijn eigen consumentenproduct wil ontwikkelen. Dat is exact wat Hans Goossens deed op 58-jarige leeftijd. Hij ruilde zijn Italiaanse maatpakken in voor een werkplunje en ontwikkelde het eerste kooktoestel waar mensen buiten omheen konden samenkomen.


Hans Goossens, oprichter OFYR.

Op een koude, zonnige dag in 2015, staat Hans in zijn tuin, hij beeldt zich in hoe fijn het zou zijn een vuur te maken en met vrienden samen te komen om lekker eten te bereiden en mooie momenten en herinneringen te creëren samen.
Hans legt uit: "Ik wil écht vuur. Ik wil de warmte voelen en de vlammen zien. Ook wil ik écht lekker eten en het koken in zijn geheel beleven. Samenzijn met vrienden, écht verbinden en genieten van mooie momenten, dat is wat ik wil."

Zo komt Hans met het eerste kooktoestel, waar mensen rond het vuur staan om samen te koken. Het toestel is dankzij haar design een waar sculptuur. En zo, was de OFYR geboren. Hans voegt toe: "Het OFYR concept creëert een wijde cirkel van warmte die familie en vrienden bij elkaar brengt."Niet alleen vlees
Daar waar grillen meestal rond vlees draait, is OFYR ook geschikt voor groenten, bijgerechten en desserts te bereiden. Dankzij een serie accessoires, combineren de veelzijdige kooktoestellen tal van kooktechnieken waarmee gebruikers kunnen combineren.

Hans vult dit aan: “Als we het over accessoires hebben, gaat het niet over aluminium wegwerpbakjes. één toestel, samen met de beschikbare accessoires, maakt het mogelijk te koken op de plaat, churrasco te grillen in Braziliaanse stijl, een traditionele grill of spiezen boven het vuur te plaatsen, te slowcooken op cederhouten plankjes en zelfs te bakken in een echte oven.”OFYR
Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Met de hulp van een team ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.Meer informatie:
OFYR Global 
Gewenten 43A
4704 RE Roosendaal
+31 (0)167 500 173
[email protected]
www.ofyr.nl