Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Buitenkoken letterlijk en figuurlijk naar nieuw level'

OFYR breidt assortiment uit en lanceert reeks nieuwigheden

OFYR, dat ontsprong uit het verlangen van oprichter Hans Goossens om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit, komt met een reeks nieuwe modellen. Zo lanceert het outdoorbedrijf een nieuwe pizzaoven en een gietijzeren kookpannen set.

Pizzaoven
De OFYR Pizzaoven bestaat uit een tweezijdige gietijzeren plaat, een pizzasteen daarbovenop geplaatst en een dubbelwandige stalen cloche, waarvan de buitenkant roteert rond de binnenzijde. Op die manier is de opening verstelbaar en kan de warmte in de cloche circuleren. Een pizzaschep vervolledigt de ervaring.



Gietijzeren braadpannenset
Deze nieuwe OFYR-set bestaat uit twee gietijzeren pannen met een diameter van 21 cm en 26 cm. Ze worden gekenmerkt door hun warmteverdeling. In deze braadpannen kunnen tal van gerechten worden bereid: denk aan een chili con carne of ratatouille. Ook kan er een eigen pesto brood in gebakken worden. Of genoten worden van kaas- en chocoladefondue.



Rotisserie set
Het braadspit voegt een nieuwe laag toe aan de OFYR kookbeleving. Zo kan een kebab, kip of hele ananas rustig gegaard worden boven het vuur. Aan de bijgeleverde haak kan ook gemakkelijk een dutch oven bevestigd worden.



OFYR
Aan de basis is OFYR een houtgestookte, plancha-stijl hete plaat. Deze kooktechniek onderscheidt zich doordat er geen direct contact met de vlammen is, dus het eten komt niet in aanraking met rook van verbrande sappen of vetten.

Dankzij het  kegelvormige ontwerp en de vorm van de ring, zijn er bovendien verschillende temperatuurzones op de ring. Dit maakt het mogelijk elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit. Koken kan met plantaardige olie en sappen en overschotten sijpelen automatisch weg in het vuur. Tevens geeft de plaat geen smaak af.



Meer informatie:
OFYR Global 
Gewenten 43A
4704 RE Roosendaal
+31 (0)167 500 173
salesnl@ofyr.nl
www.ofyr.nl