Perswall lanceert collectie voor kinderkamers

Op 22 september lanceerde Perswall een behangcollectie die volledig gewijd is aan de jongste familieleden. De collectie "A place for magic" bestaat uit nieuwe motieven met elementen van sterrenhemels, dieren en de natuur, maar ook uit klassiekers in vernieuwde kleurstellingen.
Perswall heeft de collectie "A place for magic" gecreëerd om te inspireren tot het inrichten van een persoonlijke kinderkamer waar het knusse gevoel centraal staat. De collectie weerspiegelt een wereld waar harmonie en evenwicht zijn opgenomen in zowel kleuren als motieven, die ruimte geven aan dromen en magische sprookjes.

De patronen in de collectie zijn handgeschilderd en gaan in zachte, gedempte tinten en hebben motieven van zachte wolken, gedetailleerde landkaarten en dieren. Ze vertellen allemaal een verhaal, laten de fantasie de vrije loop en helpen bij het creëren van een veilige oase. Het subtiele kleurenpalet maakt de collectie geschikt voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen.
- We hebben behang gecreëerd dat een eerbetoon is aan de verbeelding van kinderen en een betoverende wereld, waar ze details kunnen ontdekken in de patronen en verhalen kunnen verzinnen.

Misschien dromen ze wel over hoe het is om een astronaut te zijn en andere planeten te ontdekken of sterren te tellen aan de sterrenhemel. De kinderkamer moet een veilige plek zijn, wat wij hebben geïnterpreteerd door behang in zachte tinten te produceren dat verbeelding en dromen in het middelpunt plaatst. We hopen dat volwassenen net zoveel plezier aan dit behang zullen beleven als kinderen, zegt Amanda Nordblad, ontwerper bij Perswall.

De collectie bestaat uit 10 wallpapers en is op 22 september gelanceerd op perswall.com.

Meer informatie:
Perswall
hello@perswall.com
www.perswall.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven