"Dutch design naar een hoger niveau getild"

Osiris Hertman en Dekker Zevenhuizen succes tijdens Salone del Mobile

Het gebeurde begin september allemaal in het Nederlandse paviljoen, de Masterly tijdens Salone del Mobile. Vooral de gezamenlijke presentatie van Dekker Zevenhuizen en Osiris kon de keukenprofessional niet omheen. Hoewel er al een aantal jaren een succesvolle inspirerende samenwerking is tussen de twee bedrijven, voelt het alsof tijdens de editie van de Salone del Mobile, de samenwerking tot een nieuw hoogtepunt komt.Het thema van de dit jaar Your Home. Your Kitchen.
Dit thema raakte precies waar het altijd om ging in de creatieve samenwerking tussen enerzijds Dekker Zevenhuizen, de producent van keukenbladen en -accessoires én Osiris Hertman, de designer die voor deze editie het begrip ‘Dutch Design’ definitief naar een hoger en internationaler niveau bracht. De keuken is namelijk al lang niet meer een afgelegen plek in de woning waar ‘slechts’ de maaltijden worden bereid. Integendeel: ook jij weet dat de keuken een zichtbaar onderdeel is geworden van het dagelijkse huiselijke reilen en zeilen.The Bone Kitchen By Osiris Hertman Design
Het inmiddels bekende Palazzo Francesco Turati vormt het decor voor The Bone Kitchen: een spraakmakend ontwerp van Osiris Hertman Studio. Het meubel bestaat uit een luxe composietstenen translucent Cambria keukenblad, gecombineerd met de elektronisch bedienbare alles-in-een-kraan Selsiuz Cone Counter. Op de wand schittert Thewall by Dekker, een uniek achterwandsysteem.

De Cambria: dit is de luxe en opvallende composietsteen die is verwerkt in een prikkelende collectie van hoogwaardig maatwerk keukenbladen en achterwanden.Ten tweede: met Thewall by Dekker Design heeft de keuken eindelijk zijn ware Finishing Touch. Het keukenachterwandsysteem is van hoogwaardig design met oog voor detail maar gaat tevens hand in hand met praktisch gemak. Door middel van een uniek configuratiesysteem is de inrichting van een praktische en stijvolle achterwand letterlijk voor iedereen op maat.

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven