Cedeko presenteert drie nieuwe collecties tijdens InCoDa

Cedeko zal dit jaar prominent aanwezig zijn op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) van 12 t/m 14 september 2021 in Gorinchem. Op deze beurs introduceert het raamdecoratiebedrijf verschillende nieuwe collecties: Natural Living Houten Jaloezieën, Daily Joy rolgordijnen en de SMART combi collectie. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.Natural Living

Deze collectie is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl. In deze collectie is een kleurpallet te vinden met vijf  oppervlakte structuren, met en zonder zichtbare houtnerf in matte lakkleuren. De houten jaloezieën worden geleverd op vier lamelbreedtes: M (50mm), L (65mm), XL (76mm) en XXL (90mm). Nieuw hierin is de nieuwe XL 76mm brede lamel, die zorgt voor een optimale balans tussen elegantie en transparantie. Op alle lamelbreedtes worden de Cedeko houten jaloezieën geleverd op een maximale breedte van 360 cm en een hoogte van 300 cm.
Toegevoegd aan deze collectie is de Privacy uitvoering (Ladderkoord zonder ponsgaten). Deze jaloezie geeft privacy en een sublieme uitstraling. 

Naast ladderkoord en de Privacy uitvoering kunnen de houten jaloezieën geleverd worden met een ruime selectie aan ladderbanden op 10, 25 en 38 mm bandbreedte. Nieuw hierin zijn de Bi-colour ladderbanden.

Colours on demand
Op verzoek kunnen Cedeko houten jaloezieën geleverd worden in iedere gewenste speciale kleur uit de bekende kleuren van: RAL, NCS, Farrow & Ball, Flamant, Little Green en Painting the Past. Dit is mogelijk op iedere lamelbreedte en oppervlakte structuur. Hiermee kan de Houten Jaloezie aangepast worden aan vrijwel iedere interieurwens.


De stand tijdens InCoDa.

Daily Joy
In deze collectie is een breed eigentijds kleurgamma aan stoffen opgenomen met verschillende structuren en transparanties. Speciale aandacht is er in de collectie voor ecologisch verantwoorde stoffen uit ge-recyclede- en ge-upcyclede materialen. Dit garandeert een eigentijds rolgordijn, met respect voor het milieu. Alle stoffen zijn in polyester kwaliteit met een natuurlijke uitstraling. Ook zijn er stofseries toegevoegd zoals velours uitvoeringen, screen stoffen met diverse structuren en verduisterende stoffen met gelijke structuur een voor- en achterzijde.

Door toepassing van stoffen op extra grote breedte is het vrijwel niet meer noodzakelijk om lasnaden in de rolgordijnen toe te passen. Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een montageprofiel en voor de onderafwerking kan gekozen worden uit diverse strakke onderlatten. Gekozen kan worden voor een M, L of XL systeem, waarmee rolgordijnen geleverd kunnen worden tot een maximale breedte van 400 cm en een hoogte van 300 cm. 

SMART
De SMART collectie is een geheel nieuwe collectie, waarin alle belangrijke producten zijn opgenomen met zeer populaire stofseries en materialen. "Deze producten zijn van topkwaliteit en worden geproduceerd in onze fabriek in Eindhoven. De prijs van de producten uit de SMART collectie is tot 40% goedkoper dan de bekende merkfabrikanten. Hiermee biedt de SMART collectie voor dealers de mogelijkheid een antwoord te bieden op Internetaanbieders en prijsvechters. In de SMART collectie zijn de volgende producten opgenomen: Rolgordijnen, Duo Rolgordijnen, Duplis en Plissé Shades, Houten Jaloezieën, Aluminium Jaloezieën & Verticale Jaloezieën." 

Bezoek Cedoko op de InCoDa op stand 504.

Meer informatie:
Cedeko Raamdekoraties BV
Tel: 040-2646422
info@cedeko.nl 
www.cedeko.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven