Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Röwa brengt op voorjaarsbeurs in Nieuwegein geheel vernieuwde programma Someo

Röwa uit Duitsland biedt een uitgebreid programma hoogwaardige slaapsystemen. De basis voor alle slaapsystemen en lattenbodems is massief beukenhout uit lokale wouden. De 117 jaar oude fabrikant is de enige die volledige boomstammen geleverd krijgt en deze geheel in eigen huis verwerkt tot het eindproduct.


Selecta Lifter.


De collectie bestaat uit zeer hoogwaardige lattenbodems zoals het Ecco2 systeem en lattenbodem: Der Röwa. Op basis van de laatste bodem bracht Röwa vorig jaar het succesvolle boxframe bed: Unicata.

Naast de lattenbodems brengt Röwa ook een uitgebreide collectie koudschuimmatrassen op basis van plantaardige oliën, pocketvering matrassen en latexmatrassen. Door de samenwerking met het Ergonomie Instituut in München kunnen we gerust stellen dat Röwa op alle vlakken net een stapje meer biedt, zeker op het gebied van Ergonomie.


Someo Puur Origami.

Op de voorjaarsbeurs bij de Woonindustrie introduceert Röwa het geheel vernieuwde programma Someo. Een collectie gestoffeerde ledikanten welke geheel modulair is opgebouwd.

Model Unicata.

Hiernaast heeft Röwa ook een nieuwe stoffen collectie, welke de top van de Duitse weverijen vertegenwoordigd.

In Nederland wordt Röwa vertegenwoordigd door JWR Bedden.nl van Jan en Wanda Roosenburg. JWR Bedden.nl heeft een vaste showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein, welke ook buiten beursdagen op afspraak vrij te bezoeken is.


De fabriek van Röwa is te vinden in Mössingen, aan de voet van de Schwäbische Alb.

Meer informatie:
JWR Bedden.nl
Jan en Wanda Roosenburg
06-53316026
info@jwrbedden.nl
www.jwrbedden.nl