Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In showroom ETC zijn verschillende armaturen van dichtbij te zien

Vermeer VerLICHT biedt interieurdesigners en ontwerpers, architecten en winkeliers podium

Op maandag 20 en dinsdag 21 september organiseert ETC de ETC Design Experience. De start van het nieuwe interieurseizoen en bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste interieurcollecties.
Een van de exposanten is Vermeer VerLICHT, dat in het ETC Design Center op de begane grond in stand 216 is te vinden met een inspirerende showroom. Het bedrijf voert verschillende merken, zoals Quasar, Terzani en Kundalini.

"Quasar is een uniek Nederlands kwaliteitsproduct met internationale allure. Dat op maat naar ieders wens kan worden geproduceerd. Terzani is Italiaanse klasse met eerlijke materialen als lood kristal, 24 karaat vergulde metalen, zilver en messing. Luxueuse verlichting zit in de genen van Terzani. Kundalini is kosmopolitisch design uit Italië met een hippe en moderne uitstraling", licht Pauline Vermeer toe. Samen met haar man Paul is ze eigenaar van Vermeer VerLICHT.

Quasar Spectre (links op de foto) met Terzani Mizu.                             

De showroom van Vermeer VerLICHT in het ETC biedt een podium aan interieurdesigners, architecten, interieurontwerpers en winkeliers om samen met hun eindklanten in een mooie en rustige ambiance de verschillende armaturen van dichtbij te kunnen zien. "Bij ons zijn de armaturen in verschillende materiaal afwerkingen te zien. 
Kortom we vormen met onze showroom een aanvulling op de winkels en de showrooms van onze dealers in geheel Nederland, waar onze armaturen te koop zijn."

Verder kan Vermeer VerLICHT geïnteresseerden ondersteunen in het maken van een visualisatie van verlichting in een specifieke ruimte. "Ook kunnen wij een geheel compleet lichtplan maken voor bepaalde projecten. Aangepast naar de wensen van de klant."

Het decoratieve merk Masiero Honicè.

"Naast de merken die wij laten zien in onze showroom biedt onze agentuur ook andere decoratieve merken als: Masiero en DeMajo. Voor de architecturale verlichting hebben wij de merken: Targetti, Luciferos, Simon Architectural Lighting en Pura Luce in ons pakket.

Wij posten regelmatig op onze Instagram nieuwe projectfoto’s of inspirerende afbeeldingen van onze armaturen. Wil je ook op de hoogte blijven, volg ons gerust", geeft Pauline aan.

Vermeer VerLICHT is via Instagram te volgen. In het midden een afbeelding van Lucifero’s Icementi panca, rechts Masiero Blink.

"Onze armaturen zijn te koop via een uitgebreid dealernetwerk door heel Nederland. Onze dealers geven vakkundig advies en goede service zodat de verlichting ook op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Als je geïnteresseerd bent om met onze merken te werken kun je natuurlijk altijd contact opnemen om ook tot onze verkooppunten te gaan behoren."  Op de foto rechts Kundalini Vice Versa.

Vermeer VerLICHT pakt uit op de ETC Design Experience Days op maandag 20 september en dinsdag 21 september. "We verwelkomen je graag, er staat een hapje en een drankje voor je klaar."

Voor de consument wordt er op zondag 19 september een speciale consumenten inspiratie dag gehouden.

Aanmelden voor deze dagen is mogelijk via de website van het ETC Design Center in Culemborg. Aanmelden van te voren is verplicht om een veilige omgeving te kunnen garanderen voor al onze bezoekers. Paul en Pauline Vermeer heten jullie in ieder geval van harte welkom.

Meer informatie:
Vermeer VerLICHT
ETC stand 216
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 621 172 526 
www.vermeerverlicht.nl 
[email protected]