Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontworpen door Kensaku Oshiro

Nieuwe outdoorstoffen voor zachte Grapy stoel

Grapy, ontworpen door Kensaku Oshiro voor Gan, blijft evolueren met nieuwe texturen en prints om de buitensfeer te veroveren met zijn  ergonomische silhouet. De iconische zachte zetel, ontworpen door de Japanse designer Kensaku Oshiro voor Gan, voegt dit seizoen nieuwe speciale stoffen voor buitengebruik toe aan zijn afwerkingscatalogus.



"Ik werd geïnspireerd door het beeld van een boer die op een jutezak zit", vertelt Kensaku Oshiro. Hij zag het duidelijk: genieten van lange uren rust is alleen mogelijk als je op een stoel ligt die zich op natuurlijke wijze aanpast aan de lijnen en bewegingen van ons lichaam.

Grapy is gewend aan effen kleuren in materialen zoals katoen, canvas en fluweel, maar de elasticiteit en zachtheid van de stoel is nu verkrijgbaar in twee nieuwe geometrische stoffen met afneembare hoezen, beide verkrijgbaar in drie tinten - blauw, oker en oranje.

Enerzijds straalt Marquetry, uit de Bahia-collectie van Sunbrella, warmte uit in zijn drie kleurvarianten. Met een waterafstotende en vlekbestendige afwerking, verrast het zowel door zijn aantrekkelijke en elegante jacquard met art deco reminiscenties als door zijn weerstand en veelzijdigheid.

Anderzijds is Grapy gehuld in charmante Vichy-vierkantjes en mediterrane luchtjes wanneer het wordt gestoffeerd met de stof Meltemi Texture uit de serie WaterProof in&out van Jover Decó. Deze ultramoderne technische stof is waterafstotend, ademend, vlekbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk.

De vormen van Grapy , in welke uitvoering dan ook, vallen op door hun royale afmetingen - hij meet 70x100x60 cm (28 "x39 "x24 "h) - en flexibiliteit, dankzij de elastische verbinding van de drie volumes die de structuur vormen, met elkaar verbonden door versterkte naden, en door de vulling, die bestaat uit een mengsel van polystyreen en schuimrubber.

Grapy, die voortaan ook deel uitmaakt van de Gan Outdoor-afdeling, wordt een eigentijdse lounge stoel om te genieten van de frisse lucht op terrassen, tuinen, veranda's en allerlei soorten buitensferen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: