Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Calex voegt Smart Outdoor toe aan collectie

Naast het Calex Smart portfolio voor indoor, komt het merk met een compleet assortiment voor outdoor. Een slimme tuin is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vanuit de Calex app kunnen de producten worden aangepast en bedient naar de voorkeur van de gebruiker. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Stijlvolle verlichtingsoplossingen

"Geniet van de eindeloze mogelijkheden met een variatie van stijlvolle verlichtingsoplossingen voor je tuin. Klassiek, modern, industrieel, Calex heeft het! Van wandlampen tot ledstrip en grondspots tot securitylamp. Geen losse lampjes in buitenarmaturen, maar volledig geĂŻntegreerd slim systeem dat werkt op Bluetooth Mesh. Ongeacht de grootte van je tuin of het aantal geplaatste items, deze weerbestendige producten zijn allemaal met elkaar verbonden."

Eenvoudige besturing
"Wissel van sfeervol warm wit licht in de tuin naar 100+ kleuropties die bij je stemming passen. Maak het eigen en stel eenvoudig timers, automatiseringen en persoonlijke voorkeuren in met de nieuwe Calex Outdoor collectie. Net als de indoorproducten, kan je ook de outdoor items verbinden met je smart home-assistent zoals; Amazon Alexa, Google Home of Siri om de verlichting met een stem te kunnen bedienen." 



Hulp bij aansluiten
De Smart Outdoor items zijn eenvoudig aan te sluiten. Ter verduidelijking van het installatieproces heeft Calex per product instructievideo’s gemaakt. Een slimme tuin is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Meer informatie:
Calex
www.calex.eu 

Publicatiedatum: