Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innr kondigt samenwerking met Homey aan

Specialist in slimme verlichting Innr en Homey hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Homey ondersteunt vanaf heden alle slimme verlichtingsproducten van Innr, zo meldt nieuwsplatform Led Magazine.

De samenwerking wordt aangegaan zodat Innr led's aangestuurd kunnen worden door Homey in de zogeheten Flows. Flows kunnen worden gebruikt om (licht)scènes te activeren afhankelijk van tijd, dag, locatie of op de statusverandering van andere aangesloten apparaten. Omdat diverse apparaten van verschillende merken kunnen worden aangesloten op Homey, zijn gebruikers in staat om een beter slim huis te creëren, met controle vanuit de Homey App.Domocatie
"Slimme verlichting is een van de kerntechnologieën binnen domotica", zegt Jeroen Dalderop, oprichter en chief executive officer van Innr tegen het nieuwsplatform. "Daarom zijn we verheugd dat we nu officieel deel uitmaken van het Talks with Homey Programma. Dat betekent dat Innr-apparaten zijn getest, gecertificeerd en worden aanbevolen door het team achter Homey. Standaarden zoals Zigbee zijn op zichzelf al heel krachtig. Maar wanneer een grote verscheidenheid aan protocollen wordt gebundeld in een controller als Homey, opent dat talloze nieuwe mogelijkheden op het gebied van comfort, automatisering, monitoring en veiligheid."

Lees hier het hele artikel.

Publicatiedatum: