Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raimond II van Moooi biedt scala van opties

Ben je ooit op een van de donkerste donkerste plekken? Gebieden waar je een oneindige oceaan van onvoorstelbaar heldere sterren? Ze zeggen dat dat de beste plaatsen zijn... om naar de sterren te kijken, tenzij je natuurlijk... een Raimond in je huis hebt hangen. Sinds 2009, brachten Moooi fans over de hele wereld de magie van de nachtelijke hemel in hun huis toen we de eerste Raimond lamp introduceerden. Nu, twaalf jaar later, moderniseerden we dit tijdloze Moooi Origineel om uw sterrenhemel binnenshuis nog helderder te laten schijnen. Moooi introduceert Raimond II.Voorstellen: Raimond II
De Raimond is een Moooi Original geliefd bij velen wereldwijd sinds de introductie in 2009. Om onze Moooi Original ontwerpen in onze collectie te eren, verbeteren we ze verder. Daarom heeft Moooi de Raimond familie gemoderniseerd, om met de tijd mee te gaan. Met trots presenteert Moooi de Raimond II.

Het verhaal van een Moooi Origineel
De Raimond lampen, door Raimond Puts, zijn het resultaat van wiskundige perfectie en jaren van geduld en toewijding. Het proces om de uiteindelijke Raimond ontwerpen duurde bijna 40 jaar, veel wiskundig onderzoek en prototypes gemaakt met zelfgebouwde machines. Raimond Puts was opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur en een volleerd machinebouwer. De Raimond lampen werden precies zoals hij ze voor ogen had; perfecte bollen van wiskundige ingrediënten, onderbroken door kleine LED lichtjes. Kijk naar een Raimond, en het is alsof je naar de sterren kijkt. De gemoderniseerde Raimond II wekt nog steeds dat gevoel van ontzag op als je naar de nachtelijke hemel kijkt, maar nu nog helderder, alsof je op een van de donkerste plekken op aarde staat. donkerste plaatsen op aarde.

RAIMOND II koepel nu ook verkrijgbaar in VS 
Dankzij de modernisering van de Raimond-familie is de Raimond II Dome nu ook geschikt voor de Amerikaanse consumentenmarkt. Met de introductie van de Raimond II, wordt dus ook de Raimond II Dome in de Verenigde Staten van Amerika gelanceerd.

Een wereld van dimmogelijkheden
Een ander gemoderniseerd kenmerk van de Raimond II zijn de dimmogelijkheden. Raimond II dimt tot donker en kan gebruikt worden met DALI en Push dimming. U kunt gebruik maken van de bekende dimaccessoires Casambi, 0-10V en Zigbee 3.0 om te integreren met Philips Hue, Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa. Opties genoeg dus, maar wil je een makkelijke manier om je Raimond II te dimmen, gebruik dan onze Wireless Wall Switch. De makkelijkste en snelste manier om een volledig dimbereik, dim-tot-donker, in uw huis te hebben.

Volledige controle met Moooi's draadloze wandschakelaar
Het volledige dimbereik biedt helder licht voor wanneer men werkt of kookt. Wanneer de avond valt, wilt u uw verlichting dimmen om de rustige stemming van de avond te evenaren. Met één druk op de knop kunt u uw Moooi verlichting dimmen tot een zachte gloed die past bij het moment. Moooi's draadloze wandschakelaar werkt gewoon altijd. Het is niet nodig om de bedrading van uw huis te veranderen. De Draadloze Wandschakelaar bestaat uit twee componenten, een wandschakelaar en een radio apparaat om in de kap te plaatsen van uw Moooi verlichtingsontwerp. De wandschakelaar kan worden geïntegreerd in uw bestaande wandschakelaars. De wand schakelaar communiceert via Bluetooth, die al geactiveerd is, met de radio apparaat in de kap van de lamp. Binnen enkele ogenblikken kunt u genieten van het volledige dimbereik; soepel, helemaal tot donker en zonder flikkeren. De wandschakelaarcomponent heeft geen elektriciteit nodig (met uitzondering van de Amerikaanse versie van de Wireless Wall Switch). Hij werkt met een energie-oogsttechniek, wat betekent dat hij zichzelf oplaadt wanneer je hem gebruikt. De draadloze wandschakelaar is momenteel compatibel met de Gravity Chandelier en Raimond II R43, R61, R89, Zafu, en Dome.

The Button
Raimond wordt vergezeld door Moooi's digitale bewijs van echtheid: The Button. Deze persoonlijke safe-keeper vergezelt elk Moooi design. De ingebouwde NFC-technologie in The Button maakt vervalsing onmogelijk en fungeert als bewijs van echtheid. Door de introductie van The Button in onze ontwerpen, maakt Moooi hun steun in origineel design tastbaar. 

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com 

Publicatiedatum: