Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jung ontwerpt slimme tools voor moderne hotels

Als pionier voor het wonen van de toekomst loopt de hotelsector vaak een paar jaar vooruit. De hotelindustrie is sneller en wendbaarder dan andere branches en haar gebruikscycli voor concepten, design en technische apparatuur zijn korter. Gasten verwachten dan ook een rijkere ervaring: een hotel moet meer comfort bieden dan hun woning, het interieur mag tal van experimentele elementen bevatten en de technische apparatuur moet meer kunnen. JUNG Hospitality Solutions staat voor innovatieve elektrotechnische apparatuur en accessoires die de efficiëntie voor de exploitant vergroten, maximaal comfort voor de gasten creëren en de workflows van de medewerkers optimaliseren.Besparingen en comfort dankzij gebouwsysteemtechnologie

Veel ultramoderne hotels gebruiken de KNX-technologie, die het mogelijk maakt om verlichting, zonwering, verwarming en klimaatbeheer, beveiliging en multimedia zowel centraal als individueel te bedienen. Dankzij het KNX-systeem van JUNG kunnen exploitanten de energiekosten met wel 30 procent verminderen. Het systeem is gekoppeld aan de software voor hotelbeheer. De slimme gebouwtechnologie van JUNG wordt bijvoorbeeld automatisch geactiveerd op basis van gegevens over kamerreserveringen. Verder zorgen voorgeprogrammeerde temperatuurprofielen ervoor dat de gasten altijd een perfect geklimatiseerde kamer binnenkomen die – wanneer ze leeg is – niet gekoeld en niet verwarmd wordt. CO2-sensoren maken het bovendien mogelijk om het openen van de vensters en het ventilatiesysteem automatisch te bedienen, zodat de luchtkwaliteit binnen voortdurend gemonitord wordt – een belangrijk onderdeel van toekomstige hygiëneconcepten. Ook het beheer en de coördinatie van de schoonmaak kunnen in het holistische concept voor hoteltechnologie geïntegreerd worden.

Een rijkere ervaring voor de gasten
Dag en nacht inchecken, een digitale conciërge, intuïtieve temperatuurregeling in de kamer: de gasten laten kennismaken met het ‘slimme hotel’ kan een stap in de richting van een herpositionering zijn. De gasten moeten het technische comfort kunnen beheren zonder zich een complex bediensysteem eigen te maken. Met de systemen van JUNG kunnen alle technische apparaten in een kamer, zoals zonwering, temperatuurregeling, verlichting en multimedia, automatisch bediend worden volgens specifieke instellingen die de exploitant bepaalt. Zo kan bijvoorbeeld een ochtend- of een nachtmodus geprogrammeerd worden. De gasten genieten zo van slim comfort, terwijl de exploitant de optimale omstandigheden creëert om het energieverbruik te controleren. Met behulp van intuïtieve symbolen op schakelaars, tasters en ruimtecontrollers kunnen de kamerfuncties gemakkelijk individueel worden bediend. De JUNG Graphic-Tool geeft ontwerpers en exploitanten de mogelijkheid om de bedienpunten naar wens te markeren met symbolen, tekst, logo’s en dessins.

Meer informatie:
JUNG
www.jung.de 

Publicatiedatum: