Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Calex introduceert oplossingen voor verlichtingsproblemen

Lampenmerk Calex lanceert in september een op batterij gedreven lichtoplossingen voor plaatsen waar geen stroompunt aanwezig zijn. Batterij, oplaadbaar, solar, indoor of outdoor met Spot On biedt Calex oplossingen voor verschillende verlichtingsproblemen.

Dit 9-tal artikelen heeft als voordeel dat ze zonder stroompunt een donkere ruimte kunnen verlichten. De Spot On collectie van Calex is multifunctioneel. Van spots tot wandlampen, plafonni√®res tot led strips en ook outdoor items die werken op zonne-energie.Indoor
De basic lijn is voorzien van items voor indoor met batterij. Door de vernuftige motion sensors gaan de batterijen van deze producten tot zes maanden mee. Tevens is er gedacht aan een duurzame oplossingen. De oplaadbare items met meegeleverde USB kabels brengen extra comfort in huis. Denk aan kastverlichting, het uitlichten van je traptreden en wandverlichting.

Outdoor
De outdoor lijn met IP44 is geschikt voor buiten of in de garage. Op deze plekken ontbreken vaak stroompunten op de nuttige plekken. De motion sensor wandlamp en plafonnière bieden de uitkomst voor een betaalbaar en simpel uitgelichte tuin.

Solar
De solar items mochten in dit concept niet overgeslagen worden. De muurlamp en floodlight met bewegingsdetectie werken op zonne-energie, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik. 

Meer informatie:
Calex
[email protected] 
www.calex.eu

Publicatiedatum: