Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ole! Lighting presenteert Avatar Twist:

Een lijn van licht die de ruimte doorkruist

Een lijn van licht die de ruimte doorkruist: Ole! Lighting presenteert Avatar Twist, de collectie lineaire lampen geïnspireerd op het kielzog van vallende sterren.Bestaande uit een zwart aluminium profiel met LED PCB en polycarbonaat diffuser, is Avatar Twist gebaseerd op een wall-to-wall verlichtingsconcept, zonder verticale ophangaccessoires.

Het moet worden bevestigd op twee muren, of solide geconstrueerde oppervlakken (kolommen, pilasters, plafonds...). Valse muren vereisen een versteviging aan de achterzijde om de kracht van de gespannen kabels vast te houden.

Het kan ook worden geïnstalleerd van plafond tot vloer of op schuine plafonds, waarbij een hoek van maximaal 10º met de verankeringsmuren mogelijk is.

Enkele van de kenmerken die Avatar Twist speciaal maken zijn dat hij gemaakt is met een systeem dat 360º handmatige rotatie mogelijk maakt zodra hij geïnstalleerd is, en zijn grote afmetingen, die een lengte tot 10 meter verlicht profiel bereiken, in een maximale afstand van 12 meter van muur tot muur. Daardoor kunnen we grote ruimten verlichten en het licht richten waar het gewenst is.

Deze bijzonderheden maken van Avatar Twist een zeer functioneel ontwerp door zijn verschillende weergavemogelijkheden, waardoor het een model wordt dat de verlichtingsbehoeften van veeleisende projecten op 2 manieren zal oplossen, een verlichtingsoplossing met de vereiste lumen en dimbare mogelijkheden, of een persoonlijke interieuroplossing volgens de verlichte lijnen die de binnenruimte doorkruisen.

Door de praktische mogelijkheden is dit verlichtingsontwerp de perfecte optie voor het verlichten van ruimtes met plafonds die moeilijk of niet toegankelijk zijn. Het is ook een goede keuze wanneer je die gedecoreerde plafonds moet respecteren.

Avatar Twist is een geweldige oplossing voor ontwerpers die een ruimte-indeling willen maken van lichtlijnen die door het hele interieur lopen, door er meerdere te combineren op verschillende hoogtes en met verschillende hoeken, waardoor een grote visuele impact ontstaat.

Winnaar van de German Design Award for Excellent Product Design, Avatar Twist is onlangs genomineerd voor de Darc Awards.

Dit model is zonder twijfel een uitstekende mix van design en bruikbaarheid. Een geweldige verlichtingsoplossing, zeer nuttig en functioneel en tegelijkertijd een geweldige eye-catcher voor elk interieur.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: