Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO Petra Vos van Fatboy in gesprek met Dirk Mulder over toekomst van de branche

Deze maanden gaat ING Sector Banker Dirk Mulder op bezoek bij bedrijven uit de Home & Living branche, op zoek naar de belangrijkste trends en de impact daarvan op bedrijven.

Vandaag deel 9: Petra Vos, CEO van Fatboy the Original 



Vandaag gaat ING Sector Banker Dirk Mulder in gesprek met Petra Vos, CEO van Fatboy the Original. Fatboy maakt eigenzinnige en iconische lifestyle producten voor binnen en buiten. Al meer dan twintig jaar ontwikkelt dit Nederlandse designmerk zich met een uitgesproken collectie verlichting, meubels en onderscheidende accessoires. Fatboy probeert het verschil te maken door te creëren wat anderen niet doen. Alle producten zijn ontworpen met één doel: mensen te inspireren om hun eigen weg te gaan, zonder het al te serieus te nemen.

Petra gaat in op de dynamiek in de home & living branche, het bouwen van een merk, het gebruik van gerecyclede materialen, colabs (samenwerkingen) en de toekomst van de branche. 

Benieuwd? Luister de podcast via Soundcloud of Spotify

Publicatiedatum: