Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bryck-collectie creatief gevoed door natuur

Wat als er geen verschil zou zijn tussen indoor en outdoor? Wat als een ontwerp door z’n eenvoud volop ruimte creëert voor rust en fantasie? Wat als sierlijk en bruikbaar elkaar niet uitsluiten maar juist versterken? What if? en Why not? Twee uitnodigende vragen van waaruit alles zich ontvouwt in de studio van BRYCK en Brecht Murré Atelier. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Creatief gevoed door de natuur in al haar facetten en gedreven door een eigenzinnige visie op minimalisme bieden Brecht Murré Atelier en BRYCK een met zorg samengestelde exclusieve outdoor collectie van Nederlands fabricaat. Bedoeld voor een comfortabel, inspirerend binnen- en buitenleven waarin rijkdom zich nestelt in het detail. Vorm en functionaliteit zijn teruggebracht tot de essentie. Geconcentreerde aandacht voor materialen en duurzaamheid enerzijds en gedurfde vrijheid in het creatieve proces anderzijds vangen de dynamiek van het authentieke leven die in elk ontwerp voelbaar is.

Meer informatie:
Bryck
Greta van der Veen-Hijlkema
Tel: 06 30 20 11 31
welkom@bryck.nl
www.bryck.nl 

Publicatiedatum: