Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cyls van Estiluz, een ode aan de eenvoud

Cyls is de eerste samenwerking tussen Mermelada Estudio & Estiluz, een collectie lampen met eenvoudige vormen, die zich aan elke ruimte kunnen aanpassen."Eenvoud  is het hoogtepunt van verfijning" - Leonardo da Vinci. Dit is de geest van Cyls: een eenvoudige, maar zeer veelzijdige en eerlijke armatuur die de hoogdravendheid vermijdt en terugkeert naar het belang van de kleine dingen.

Een reeks metalen cilinders vormt de Cyls-collectie, die beantwoordt aan het "mix and match"-concept. Van een eenvoudige architecturale basis, aanpasbaar met een marmeren voet of een lampenkap die zijn warm en aangenaam licht verspreidt dat zich meer en beter aanpast aan de geest van de ruimte waarin het zich bevindt.

Dit aanpassingsvermogen maakt Cyls tot een zeer veelzijdig armatuur, beschikbaar in een pendel, een wandarmatuur, een staande lamp en een tafellamp. Cyls is een van de eenvoudigste en meest kameleontische lampen van Estiluz. Ze is ontworpen om zich aan te passen aan elke ruimte die een vleugje architecturaal design zoekt, voor stijlvolle hotels en restaurants, maar ook voor particulieren.

Eenvoudig of geraffineerd, aan jou de keus!

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: