Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Outdoorcollectie lampen met iconische silhouet

Vertrekkend van het iconische silhouet van de glazen diffuser, stelt Gople nieuwe maten en materialen voor om verschillende manieren te creëren om ruimtes te verlichten. BIG ontwerpt voor Artemide een familie buitenlampen met de vrijheid en flexibiliteit voor elke ruimte, met een bijna nomadisch karakter. De diffuser, gemaakt van lichtgewicht en duurzaam plastic, is het centrale element van het project, en in combinatie met accessoires brengt het licht in ruimtes, waardoor de familie van Gople Outdoor is ontstaan.



De verschillende versies interpreteren een gemeenschappelijke benadering van licht die nauwe interacties met activiteiten en mensen ontwikkelt. Gople Outdoor maakt nieuwe manieren mogelijk om licht in buitenruimtes met de grootste vrijheid te gebruiken en kan worden hergebruikt en opnieuw geïnterpreteerd in meerdere ruimtes en situaties.

Meer informatie:
Artemide
www.artemide.com 

Publicatiedatum: