Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IVY Collectie is een stedelijke lichtjungle

Net zoals de plant groeit en tegen de muur van een huis opklimt, zo kan IVY zich ook uitbreiden tot een verscheidenheid aan composities.

IVY Collection, ontworpen door Lucie Koldova voor Brokis, bestaat uit een speciaal systeem van modulaire componenten voor een zeer innovatieve kijk op decoratieve verlichting in zowel verticale als horizontale installaties.De collectie bestaat uit metalen componenten in combinatie met handgeblazen glas. De takken zijn verkrijgbaar in zes basismaten, terwijl er drie maten tinten zijn in mat lichtroze, triplex opaal of rookgrijs glas. De collectie biedt ook een indrukwekkende staande lamp en een intieme tafellamp.Elegant en tot in het kleinste detail ambachtelijk precies, IVY is een hightech verlichtingsconcept dat bij uitstek geschikt is voor project- en woontoepassingen. In een huishoudelijke omgeving kan bijvoorbeeld één enkele sierlijke tak boven een eettafel worden gehangen, of kunnen meerdere takken worden gebruikt om een gordijn van licht te creëren. De organische IVY-collectie kent vele vormen en neemt met recht een plaats in in het rijk van artistieke, op maat gemaakte verlichtingsoplossingen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: