Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Yvo Berendsen worden mede-eigenaar en vennoot Palux Nederland:

"Met de hybride-lunch willen we de gehele B2B-branche informeren over toekomstige keukens”

Na meer dan vijftien jaar voor Küppersbusch Grootkeukens in Nederland gewerkt te hebben heeft Yvo Berendsen er voor gekozen om verder te gaan voor zichzelf. In december heeft hij zich ingekocht in Palux keukens met Visie, een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in professionele keukens en semiprofessionele keukens voor de consumentenmarkt. "Deze keuze heb ik gemaakt omdat Küppersbusch Duitsland werd doorgezet door de professionele tak binnen Palux Duitsland."



De focus van toekomstige activiteiten lag op de automatisering en netwerkmogelijkheden van de apparaten. "In eerste instantie zou ik dit jaar pakken voor de oriëntatiefase maar uiteindelijk zitten we al dusver in de operationele fase dat we hier actueel op inspelen.”

Neem bijvoorbeeld de netwerklunch die wij in de nieuwe showroom in omgeving Utrecht (Bunnik) periodiek gaan houden. Elke maand ontvangen we verschillende doelgroepen zoals;  architecten, consultants, interieurbouwers, aannemers, opdrachtgevers, dealers, monteurs, foodspecialisten, bekende chefs, etc., eigenlijk de complete B2B-branche die informatie wil opdoen over de productoplossingen die Palux aanbiedt maar ook van de samenwerkingspartners zoals; energieleveranciers, vloerenspecialisten, interim-koks, interieurmerken, diverse fabrikanten waar we mee samenwerken."



Primeur
Dat Palux een vooruitstrevend bedrijf is blijkt wel uit de collectie die ze voeren. "Sinds kort hebben wij als unieke hybride keukenlijn voor de professionals. Je kan het eigenlijk vergelijken met een hybride-auto", grapt Yvo. "We hebben een totaalconcept ontwikkeld dat zelfs een deel van het personeel in de keuken zou kunnen gaan vervangen danwel efficiënter kan gaan werken. Dit neemt wel 3 tot 9 maanden in beslag bij opdrachtgevers om het precies zo samen te stellen maar deze aanpak is uniek en bijzonder te noemen.

Om te voorzien van de benodigde energie waar tekorten zijn heeft Berendsen een exclusief partnership gesloten met een energiespecialist. "Op deze manier kunnen wij op locatie voorzien van de nodige energie zodat onze hybride apparatuur optimaal gebruikt kan worden."

Meer informatie:
Palux
info@palux.nl  
www.palux.nl