Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Archroma bereikt overeenkomst met Van Horn, Metz & Company voor distributie emulsies

Archroma, een wereldwijde leider in speciale chemicaliën naar duurzame oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten met distributeur van speciale grondstoffen Van Horn, Metz & Company voor de distributie van zijn Mowilith-emulsies in de Verenigde Staten.

Archroma heeft zichzelf gevestigd als een van de meest ervaren leveranciers van polymeeremulsietechnologie voor coatings en verven op waterbasis ter wereld. Haar Mowilith-emulsies worden gebruikt door fabrikanten van woningdecoratie in Azië en Latijns-Amerika om hout- en metaalcoatings, beton, en industriële verven een hoge glans, weerstand tegen UV, water, vuil en krassen, en weerbestendigheid te geven. Dit helpt om muren, vloeren en andere oppervlakken te beschermen, de behoefte aan regelmatig onderhoud te verminderen en hun duurzaamheid te vergroten.

Van Horn, Metz & Company is een van de toonaangevende distributeurs van speciale grondstoffen voor verven, coatings, kunststoffen, rubber en andere gespecialiseerde industriële markten in Noord-Amerika. Het bedrijf richt zich op de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten, met een superieure klantenservice en handige voorraadlocaties.

Dankzij het partnerschap met Van Horn, Metz & Company wil Archroma de klanten op de Amerikaanse markt beter van dienst zijn.
Van Horn, Metz & Company zal met name de Core Shell-technologie van Archroma voor het eerst aan klanten in de VS voorstellen. Core Shell is ontworpen door Archroma's experts in Indonesië, een van de meest uitdagende klimaten voor hout en andere materialen. Het combineert harde en zachte polymeerdeeltjes om relatief harde, maar toch flexibele coatings te creëren, met een betere weerstand tegen krassen en vuilafstoting. De formulering maakt ook een snellere droging van de coating mogelijk, met een vroegere blokkerende weerstand.

De gecreëerde waarde zal ten goede komen aan de fabrikant, met een eindproduct dat veel sneller klaar is voor stapelen en verpakken, en aan de eindconsument die zal genieten van producten die langer meegaan.
Barrett Fisher, President van Van Horn, Metz & Company, licht toe: "Wij streven ernaar toonaangevende oplossingen, kwaliteitsproducten en een superieure klantenservice te bieden. Ons doel is om de nieuwste wereldwijde technologie aan onze klanten aan te bieden, en Archroma heeft een bewezen track record met hun hoogwaardige Mowilith® emulsies voor hout- en metaalcoatings. Wij zijn bijzonder verheugd dat wij het merk Mowilith® en de Core Shell-technologie aan onze klanten kunnen introduceren. Deze unieke producten zullen onze klanten blijven helpen om de concurrentie voor te blijven."

Bryan Dill, Head of Sales, Noord-Amerika, bij Archroma voegt toe: "Archroma en Van Horn, Metz & Company delen dezelfde overtuiging dat het mogelijk is om veilige en duurzame meubels en woondecors te creëren die mooi en duurzaam zijn. Dankzij dit partnerschap zal de Amerikaanse markt eindelijk kunnen genieten van de vele voordelen die van Mowilith het emulsiemerk bij uitstek hebben gemaakt voor vele fabrikanten in vele landen."

Meer informatie:
Archroma
www.archroma.com

Van Horn
www.vanhornmetz.com

Publicatiedatum: