Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SMEG innoveert collectie fornuizen

SMEG, Made in Italy, bekend van onder meer haar brede collectie fornuizen, brengt innovatie voor thuiskoks met ambitie met haar nieuwe range high tech inductiefornuizen. Een alleskunner in strak Italiaans design die luxe en techniek biedt.



Inductie voorzien van Multizone

Het nieuwe inductiefornuis in de kleur antraciet of rvs beschikt over een kookplaat met een Multizone waarop met meerdere of grote pannen tegelijkertijd gekookt kan worden. Met een boosterfunctie, die de mogelijkheid biedt om op maximaal vermogen te koken, natuurlijk voorzien van panherkenning, kinderslot en overhittingbeveiliging. Met de  Eco-Logic functie is het mogelijk om de aansluitwaarde te reduceren.

Oven
Ook hier zegeviert technologie. De thermo-geventileerde oven heeft een netto inhoud van 115 liter met een Vapor Clean reinigingssysteem, dus geen gedoe met schoonmaken.  Een driedubbele ovenruit zorgt ervoor dat de buitenzijde van de oven niet warmer wordt dan 65 graden.
Andere ovenfuncties zijn kort voorverwarmen (in 6,5 minuut naar 200 graden), twee ventilatoren, vijf kookniveaus en soft-close. Accessoires worden er natuurlijk bij geleverd: 2 bakplaten 40 en 20 mm, draaispit, ovenrooster en een kerntemperatuurmeter.

Over SMEG
SMEG is in 1948 opgericht door Vittorio Bertazzoni Sr. Het Italiaanse bedrijf begon als gespecialiseerd metaalbedrijf, maar al snel werden producten ontwikkeld voor in de keuken. In 1956 bracht SMEG het eerste fornuis op de markt, een innovatie voor die tijd en het startpunt van een succesverhaal dat tot op de dag van vandaag duurt. SMEG werd in 70 jaar het boegbeeld van passie, visie en design. 

Design Made in Italy.
Onlangs werd SMEG de eerste prijs toegekend voor Duurzaamste consumptiegoederen 2021 door het  Duitse kwaliteitsinstituut ITQF in samenwerking met het instituut voor management en economisch onderzoek IMWF in Hamburg. Het resultaat van het onderzoek Best 200 Green Stars of Italy - de ranglijst van de meest duurzame bedrijven, 2021.  Deze erkenning bevestigt de aandacht die SMEG altijd heeft besteed aan de kwesties van sociale en ecologische duurzaamheid en versterkt de inzet voor het welzijn van de gemeenschap.

Meer informatie:
SMEG
www.smeg.nl 

Publicatiedatum: