Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Magistra: traditie en hedendaagse smaak

Als een van zijn sterke punten kan ARAN Cucine rekenen op een Made in Italy productiecapaciteit en op een zorgvuldige en ruime keuze aan materialen: van laminaat tot houtessences, inclusief glas, melamine en hout uit gecertificeerde bossen. Een dergelijk breed gamma maakt het mogelijk aan al uw behoeften te voldoen en speelt een essentiƫle rol in de ontwerpkeuzes. Massief hout, in feite, wordt de hoofdrolspeler van de Magistra keuken, een model dat traditie en hedendaagse smaak combineert, mede dankzij de keuze van dit materiaal.



Door verschillende modules en elementen te mixen, kunt u vele, altijd aanpasbare, lay-outs creƫren. De rode draad van elke configuratie is de deur met massief houten kader en inzetstukken, die herinnert aan de typische stijl van oudere maar nooit ouderwetse keukens. En daar komt de ruime keuze aan afwerkingen van ARAN Cucine om de hoek kijken: het wit gelakte essenhout en de introductie van open kasten veranderen een potentieel klassieke keuken in een originele expressie van hedendaagse stijl.

Het resultaat is dus een lineaire compositie, die langs een wand loopt en u alles laat zien wat nodig en functioneel is: hoge kasten met apparatuur, kook- en waszones, onderkasten, bovenkasten en tot slot een boekenkast met open kasten, perfect om de keuken op maat te maken. De kleur, gecombineerd met de grijze schopjes, zorgt voor een extra hedendaags tintje. Bovendien vergroten perfect op elkaar afgestemde woonkasten de opbergruimte. Hangende onderkasten, legplanken en open kasten, en vervolgens wandkasten met glazen deur completeren het meubilair van een stilistisch samenhangende omgeving.

Met Magistra toont ARAN Cucine aan dat zelfs massief hout en een meer traditionele deurverwerking kunnen passen bij hedendaagse kledij en zo een kwalitatieve en stilistisch aantrekkelijke oplossing bieden.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
via G. Ventura, 5
20134 Milano
+39 02 264 165 07
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: