Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exclusieve kunstwerken van heartgallery te zien bij Karwei

Nog steeds worden wereldwijd dagelijks mensen geïnfecteerd met hiv. Daarom steunt Karwei Aidsfonds met heartgallery: een kunstuitleen met exclusieve werken waarvan de opbrengst naar de aidsbestrijding gaat. Vanaf nu is het mogelijk om werk van talentvolle Nederlandse kunstenaars in verschillende Karwei-filialen te bekijken en in huis te halen.



Kunstwerken in drie Karwei-filialen                        

In februari lanceerde Aidsfonds heartgallery. Om deze kunstuitleen meer zichtbaarheid te geven, heeft Karwei de aankomende maanden drie filialen beschikbaar gesteld zodat klanten van de bouwmarkt een aantal werken uit de heartgallery in het echt kunnen bekijken. Het gaat om de filialen in Capelle aan den IJssel, Zaandam en Amersfoort. Mariëlle Rooswinkel, Manager Marketing Communicatie en Formule bij Karwei: “Wij steunen de missie van Aidsfonds om aids de wereld uit te helpen. We zijn daarom erg trots en blij dat wij op deze manier ons steentje kunnen bijdragen.”

Bijzondere collectie van werken voor kunstliefhebbers
Mark Vermeulen, directeur van Aidsfonds: “Voor heartgallery hebben we gerenommeerde Nederlandse fotografen gevraagd exclusief voor Aidsfonds werk beschikbaar te stellen. Daardoor is een bijzondere collectie van werken ontstaan voor allerlei kunstliefhebbers. Met jouw bijdrage werken we aan een wereld zonder aids door levensreddende hiv-medicijnen voor iedereen toegankelijk te maken. Zo wordt jouw liefde voor kunst ingezet om alle liefdes te beschermen.”

Kunstenaars zoals Cornelie Tollens, Micky Hoogendijk, Sacha de Boer en Martijn van de Griendt stellen hun werk exclusief voor de galerie beschikbaar. Fotografe Micky Hoogendijk vertelt: “Voor mij krijgt mijn werk pas lading als mensen ernaar kijken en daar een emotie bij krijgen, dan raakt het. Ik vind het heel eervol dat ik hierbij mag zijn en dat ik een stukje van de heartgallery mag vullen.”

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: