Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerakoll breidt assortiment uit met eco-vriendelijke decoratieve verven

Met de nieuwe Color Collection breidt Kerakoll het assortiment milieuvriendelijke decoratieve verven en harsen voor interieurdecoratie uit: een vernieuwd palet van eigentijdse kleuren en materiaaltexturen voor vloeren en wanden.

Voortbouwend op de oorspronkelijke 10 kleuren van Kerakoll, is de nieuwe collectie uitgebreid tot 150 gecoördineerde kleuren. Alle kleuren zijn geformuleerd met hoogwaardige pigmenten gecombineerd met oliën en natuurlijke actieve principes, gekenmerkt door een ongeëvenaarde kleurdiepte en decoratieve impact. Van bleke pastels tot rijke, levendige tinten, de hele collectie is ontworpen om smaakvol samen te werken, zodat u moeiteloos tinten en texturen kunt mengen om elegante hedendaagse interieurconcepten te creëren.

Kleuren
De 150 originele tinten die de Color Collection Chart vormen, werken samen als een chromatisch pad dat is ontwikkeld om de meest uiteenlopende keuzes op het gebied van architectuur, smaak, stijl en meubilair te versterken. Elke kleur is complementair aan de andere en kan worden gebruikt om contrasten, overeenkomsten, kleurschalen en juxtaposities te creëren.

De kaart is slim ingedeeld in 15 kleurenfamilies: Neutral Gray, Cold Gray, Navy Blue, Petrol Blue, Natural Green, Olive Green, Warm Gray, Greige, Modern Yellow, Dusty Yellow, Desert Peach, Neutral Pink, Rose Pink, Soft Lavender, en Violet, die de verticale kolommen vormen. Horizontaal is de tabel onderverdeeld in bleke, middentinten en intense tinten, wat resulteert in een intuïtief en gemakkelijk te lezen hulpmiddel om uw perfecte kleurenschema te bedenken.

Oppervlakken
Kerakoll's nieuwe texturen zijn een integraal onderdeel van de Color Collection. Van schijnbaar spontane handgetekende strepen tot de organische nerven van parkethout, de look en feel van een geïnspireerde oppervlaktetextuur kan een ruimte volledig transformeren. Elke oppervlaktebehandeling is veelzijdig, slijtvast en milieuvriendelijk. Ideaal voor wanden, vloeren en zowel binnen als buiten.

Bestaande uit Absolute Paint, Decor Paint, Wallcrete, Wallpaper, Patina, Stripe Living, Microresina, Microresina Floor, Microresina Parquet, Legno+Color, Cementoresina, Outdoor Paint en Outdoor Plaster, werd elk oppervlak geïnspireerd door traditioneel vakmanschap en geformuleerd om de 150 nieuwe tinten van de Color Chart aan te vullen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: