Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Headlam geïnspireerd op natuur

Headlam, groothandel in vloerbekleding en raamdecoratie, haalt het voorjaar in huis met de nieuwe Bloom collectie. "Onze lifestyle-interior gordijncollectie Bloom is geïnspireerd op de natuur. De natuur is niet fris wit en glimmend, maar je ziet oneffenheden. Het is niet gepolijst, maar heeft een ruw randje. Grove structuren in materialen zoals raffia en linnen, daar kun je in 2021 niet meer omheen."

"In de stijltrend Re-Wild, die wij in onze trendnieuwsbrief van begin dit jaar toelichtte, ga je die oneffenheid terug zien. Het zijn wilde materialen die een levendige uitstraling hebben en in pure kleuren gebruikt worden", meldt het bedrijf in een nieuwsbrief aan haar relaties.



Ted
"De touch van dit item doet denken aan een mix van teddy en chenille/velours. Robuust van structuur maar super soft. Niet zo zeer qua materiaal een natuurlijk ogend item, maar wel door zijn softe uitstraling met een look die doet denken aan de zandvlaktes van een woestijn."



Aquarel
"Een inbetween met print in mooie ton sur ton tinten. Variërend van aardse bruin tinten tot softe naturels. Het item Aquarel heeft een print met natuurlijke zachte vormen die doen denken aan het lijnenspel in de structuur van marmer."



Lush
"Het item Lush heeft een zeer rijke uitstraling door de warme intense kleuren en het changeant effect. Een speciale weeftechniek met een kleureffect dat diepte aan de stof geeft. Daarbij geeft de softe touch een extra matte look."



Rocks

"De onregelmatige structuur die in deze stof geweven is geeft een stoer en levendig effect. Doordat deze stof een structuur heeft is deze mooi in combinatie met strakke wanden."



Gouden kap
"Ons item Reveil verdient het om in de gouden kap gepresenteerd te worden. De Reveil hoort helemaal thuis in de stijltrend Re-Wild. Het is een stof die natuurlijk, puur en luchtig aanvoelt en ons met de kleine imperfecties midden in de natuur brengt. Krachtige aardse natuurtinten tot pure naturels in het palet sluiten perfect aan op deze trend."

"Als lifestyle-interior gordijndealer zul je deze collectie eind mei automatisch toegestuurd krijgen." 

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: