Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonweringsspecialist MHZ wint innovatieprijs

MHZ wist met haar vernieuwende product Solix te overtuigen op de R+T 2021, 's werelds toonaangevende digitale vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering. De R+T jury was gefascineerd door de combinatie van zicht-, zon- en insectenbescherming, innovatieve technologie, functionaliteit, eenvoudige installatie en design en bekroonde het buitenrolgordijn met de Gold Innovation Award in de categorie "Textile Sun Protection". 

De batterijgevoede buitenzonwering Solix van MHZ beschermt niet alleen betrouwbaar tegen hitte, maar overtuigt ook door zijn eenvoudige montage. Het kan gemakkelijk van binnenuit in het raamkozijn worden geplaatst en ook weer worden verwijderd zonder het raam daarbij te beschadigen - en dat alles zonder bedrading. Het is dus ideaal voor bestaande woningen, huurflats en beschermde gebouwen. Het op maat gemaakte buitenrolgordijn absorbeert de zonnestralen nog voor ze het venster bereiken en zorgt voor goed geklimatiseerde woon- en werkruimtes en een aangename lichtinval - zelfs voor beeldschermwerk. Solix kan optioneel worden uitgerust als een combinatieproduct met een vast insectengaasdoek en een zonnepaneel.

Meer informatie:
MHZ
infobel@mhz.lu
www.mhz.lu

Publicatiedatum: