Nieuwe toevoeging Cabin serie Vipp

De Cabin serie die al een stoel, een vierkante tafel en een ronde tafel omvat, wordt nu gecompleteerd met de toevoeging van een hoge stoel.

Trouw aan de eenvoudige en verfijnde uitstraling van de Cabin serie, vormt de counter kruk een natuurlijke uitbreiding van de familie. Het organische idioom wordt uitgedrukt door zacht afgeronde onderdelen met subtiele details zoals onzichtbare verbindingen en gegroefde oppervlakken.

Net als de rest van de Cabin serie is de baliekruk verkrijgbaar in licht of donker eiken, inclusief een lederen zitvulling in de complementaire kleuren zand of zwart.

Cabin counter kruk
Vipp Cabin aanrecht kruk is gemaakt voor een aanrecht. Deze aanrechtkruk heeft afgeronde onderdelen van massief eikenhout en een zitting van zwevend fineer met een bevestigd kussen in zand of zwart leer. De ondersteunende voetsteun van staal zorgt voor stabiliteit. De Cabin aanrechtkruk is ook verkrijgbaar in een baruitvoering.

De Cabin serie
De Cabin counter kruk is een onderdeel van de Vipp Cabin serie, een collectie meubels vervaardigd uit natuurlijke materialen. De serie ontvouwt zich in een reeks van complementaire ontwerpen bestaande uit een stoel, krukken, een vierkante tafel, en een ronde tafel.

Verhoogde zitplaatsen
Of het nu gebruikt wordt voor nieuwsgierig kookgezelschap of om een informele maaltijd te begeleiden bij het aanrecht, de Cabin counter kruk voorziet in de behoefte aan een verhoogde zitpositie.

Ontdek de Vipp Cabin balie kruk online en in de winkel. Vind hier uw dichtstbijzijnde winkel.

Meer informatie:
Vipp Home
cph@vipp.com  
www.vipp.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven