Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwevende stoel ontworpen door Marcello Ziliani

Sinds de zomer van 2020 begeleidt een gedachte - romantisch en vreugdevol - Luisa Battaglia, Art Director en mede-eigenaar van S-CAB: de gedachte om het publiek een schommel aan te bieden. Een project dat onmiddellijk vorm krijgt en dat vandaag tot uiting komt in Lisa Swing, een hangend zitje dat is ontstaan uit de samenwerking met Marcello Ziliani.

Luisa Battaglia: "Ik geloof sterk in dit project omdat ik, zoals velen van ons denk ik, een verlangen had en heb naar lichtheid, naar zomer, maar ook naar comfort om in harmonie van de buitenruimte te genieten. En wat is een beter idee dan een object dat ons herinnert aan onze kindertijd en aan dat moment van puur geluk dat we allemaal voelden?

Lisa Swing vervolledigt de Lisa-serie, een uitgebreide familie van zitmeubelen die oplossingen voor binnen en buiten omvat, zoals de recente Lisa Lounge Club en Lisa Lounge Filò. Architect Ziliani licht toe: "De Lisa outdoor collectie wordt verrijkt met een originele en waardevolle aanvulling. Een hangende fauteuil om het plezier en de ontspanning te ervaren om gewiegd te worden door de lentebries, te genieten van de charme van een zonsondergang of een adembenemend uitzicht." 

Beschikbaar voor op maat gehaakte of met een speciale zelfdragende structuur, leidt Lisa Swing met opwinding in de rijke en gevarieerde wereld van Lisa.

Bron: www.s-cab.it  

Publicatiedatum: