Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tom Hes, mede-eigenaar van buitenmerk Bubalou:

"Ontspanning en rust zijn juist in deze tijd ontzettend belangrijk"

"Buiten is het leuker”, dat is het motto van Bubalou, het Hollandse designmerk voor buitenleven. Met de introductie van de Icon loungeset, heeft Bubalou naam gemaakt op gebied van gemak en comfort voor buiten. Inmiddels is de collectie uitgebreid met een breed aanbod aan loungesets, buitenverlichting en accessoires. 



"Ontspanning en rust zijn juist in deze tijd ontzettend belangrijk. Zoals iedereen op eigen wijze de ontspanning opzoekt, is ook elke tuin anders. Het mooie van de Bubalou loungebanken is dat ze modulair zijn samen te stellen. Of je nu twee of twaalf elementen kwijt kunt; er is altijd wel een set dat bij de klant past", vertelt mede-eigenaar Tom Hes. De Alkmaarse loungesets duiken overal op; in stadstuinen, dakterrassen en tuinen van groter formaat. De positiviteit dat het merk uitstraalt klinkt terug vanuit tevreden klanten laat Tom weten. "Zo was er een klant die bij ons na aanschaf van het loungeset deze reactie achterliet: '“Hartelijk bedankt voor de snelle levering! Jullie betrouwbaarheid! Het geweldig exemplaar! Het leuke en innovatieve design en het zitcomfort! Gewoonweg prachtig!!! Jullie recensies liegen niet. Ik heb tot zonet buiten zitten genieten. Dit is wat ik wou en tot op vandaag nog miste.' daar doen we het voor."

Waar sets als de Icon en Chill vooral gekenmerkt worden door strakke lijnen brengt de Roundabout-lijn iets nieuws. Met ronde vormen is dit design model speciaal ontworpen voor diegenen die niet veel hebben met rechte hoeken maar wel een eyecatcher in de tuin willen hebben. "De Bubalou Roundabout kenmerkt zich door klassieke rondingen. De drie losse kussens in de rug en bijpassende poefjes maken het plaatje compleet." 

Sinds de lancering van de Luxury loungesets, zijn er tuinen in binnen- en buitenland in uitstraling getransformeerd tot die van luxe resorts. "Deze set komt fantastisch tot zijn recht naast het zwembad, op de veranda of het terras. De Luxury loungeset van Bubalou is met recht een ware blikvanger te noemen. Niet alleen in uitstraling, maar ook in comfort steekt de Luxury loungeset uit boven vele producten in de markt. Door het modulaire systeem zijn talloze variaties mogelijk. Het model kan in diverse opstellingen worden opgebouwd en met het losse rugkussen kun je het zitcomfort zelf bepalen. De set is inmiddels beschikbaar in vier verschillende kleuren." 

Naast de showroom in geboorteplaats Alkmaar, heeft Bubalou sinds begin dit jaar nieuwe locaties: bij Loods5 in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Maastricht. Ook breidt het officiële dealernetwerk zich elke maand verder uit. Het merk is daarbij trots dat ook voor de lifestyle en styling professionals een verkooppunt is toegevoegd bij TICA in Aalsmeer, Trends & Trade in Venlo en Trade Mart in Brussel.

Meer informatie:
Bubalou
www.bubalou.com