Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donker eiken en Jura-marmer komen samen in een design

Vipp onthult nieuwe V2 keuken

Vipp onthult een tweede keukenontwerp dat de naam V2 kreeg. Donker eiken en Jura-marmer komen samen in een design dat is zowel is beïnvloed door Vipps Deense roots als de Japanse esthetiek, met haar eenvoudige, verfijnde vormentaal.

Het ontwerp van de V2 keuken is gebaseerd op dezelfde principes als de V1 keuken die Vipp tien jaar geleden introduceerde, en kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en de aandacht voor praktische details. Hoewel nu gekozen werd voor natuursteen en eikenhout is de signatuur van Vipp duidelijk herkenbaar in deze nieuwe keuken vanwege het gebruik van geperst aluminium, het handelsmerk van dit Deense bedrijf.

Het modulaire ontwerp, de functionaliteit en ‘bouwsteen’-aanpak van de V1 werden opnieuw toegepast voor de V2 keuken, die uit vier vaste modules bestaat met keuze uit hoge kasten, wandkasten, een eiland en eiland met verlengd zitgedeelte.

Natuurlijke materialen
Voor deze nieuwe keuken, uitgevoerd in donker eiken en Jura kalksteen, koos   Vipp opnieuw voor natuurlijke materialen.

Glas en aluminium
Naast de kastfronten van donker eikenfineer voegen de fronten in geribbeld glas en geanodiseerd aluminium een speels en verfijnd element toe aan de V2 keuken. Beide fronten zijn voorzien van een push-to-open-mechanisme.

Lades
Afgeronde aluminium profielen met een ribbeldetail dienen als geïntegreerde handgrepen. De extra inzet voor grote lades biedt een oplossing voor het opbergen van grotere en zware spullen. De uitneembare antislip-mat garandeert dat de keukenspullen ook tijdens het openen en sluiten van de lades op hun plaats blijven staan.

Meer informatie:
Vipp
www.vipp.com 

Publicatiedatum: