Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rondgang langs exposanten op slaapafdeling De Woonindustrie

"Er is wel wat handel, maar het is niet wild"

De voorjaarsvakdagen in De Woonindustrie zijn in volle gang. Dat wil zeggen: het eerste deel van de VAKbeurs zit er inmiddels op, komende zondag, maandag en dinsdag (18, 19 en 20 april) is het de beurt aan deel twee. Op de slaapafdeling zijn de reacties naar aanleiding van de eerste twee beursdagen wisselend, als we verschillende exposanten om hun mening vragen.

Bij Van Landschoot NV worden bezoekers opgewacht door business developer Bart Lambrecks (links op de foto) en accountmanager Bram Kropmans (rechts). "Ik vind het niet spectaculair, maar wat moet je ervan verwachten?", beseft ook Bart in deze coronaperiode.
Sowieso waren er op de beurs heel weinig Belgen te bespeuren.

"Het is zeer rustig", zegt Jürgen Swinnen van Intres XP BV, waarvan de brand Technogel waarmee hij in DWI staat onderdeel is. "Ik had niet verwacht dat het extreem druk zou worden, maar wel gehoopt op meer bezoek dan nu. Maar... de klanten die langs zijn geweest, zijn heel enthousiast. Hopelijk wordt het komende week wat drukker", blikt Jürgen positief vooruit.



"In de handel is het goed, maar hier is het tam. Dat was ook wel de verwachting", geeft bedrijfsleider Tsjeard Blom van Tekvor Care Nederland aan. "Niettemin heb ik een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen", voegt hij er nog aan toe. Het bedrijf presenteert op de VAKbeurs het nieuwste bed binnen de Elba collectie: de Elba Royal."



Bij JWR Bedden zijn ze al dagen in de wolken. In de eerste plaats omdat de agenten Jan en Wanda Roosenburg de exclusieve verkooprechten van dé coronatafel hebben gekregen. Een uitvinding van Pascal Mannekens die inmiddels Europees gepatenteerd is. En in de tweede plaats omdat in de stand de nieuwste ontwikkeling op het gebied van slaapcomfort van Rőwa-Selecta kon worden getoond: de Selecta Bedlift. "Voor de coronatafel is best veel belangstelling, ook van verlichtings- en meubelzaken", vertelt Jan, als hij terugblikt op de eerste VAKdagen. "Iedereen wil weten hoe die werkt. Mooi om dan meer te kunnen vertellen over deze bewezen techniek."

Ook bedrijfsleider Michiel van den Eeden (links op de foto) en accountmanager Edzard Schram (rechts) van Boxspring Design Roosendaal spreken van rustige dagen. "Er is wel wat handel, maar het is niet wild", vat Edzard de gevoelens goed samen. "De verwachtingen waren vooraf niet hooggespannen, maar we hebben toch verschillende interessante gesprekken achter de rug. En niet alleen met reguliere winkeliers", aldus Edzard.

Wonen360 gemist op je stand terwijl je nieuws had te melden? Mail dan je nieuwigheden met toelichting naar leo@wonen360.nl 

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl